Melodia „Zâmbet de copil”, cadoul vedetelor pentru cei mici de Ziua Internațională a Copilului – Horia Brenciu, Feli, Pavel Bartoș și mulți alții

De Ziua Internațională a Copilului, vedete precum Horia Brenciu, Feli, Pavel Bartoș, Diana Munteanu, Călin Goia, Oana Sârbu și Andi Moisescu, toti părinți, si-au unit vocile si au creat „Zâmbet de copil”, o melodie dedicată celor mici . În videoclipul piesei apar și copiii cei mai mici ai lui Horia Brenciu, Mina și Toma.

Horia Brenciu, inițiatorul proiectului, vorbește despre felul în care a prins contur ”Zâmbet de copil”: „Cei șase părinți sunt prietenii mei și nu suntem la prima colaborare. Le sunt recunoscător pentru că și-au făcut timp pentru a da viață și voce acestei piese. În afară de Diana, toți au trecut prin experiența Sălii Palatului, alături de mine. Dacă vorbim de prezentatorii cântăreți din clip, ei bine, cred foarte mult în vocea lui Andi și în talentul de interpret carismatic al lui Pavel. Amândoi au fost aplaudați la scenă deschisă în 2012 și 2013, la Sala Palatului. Pe Călin îl admir foarte mult pentru prezența scenică și vocea-i specială, iar Oana și Feli sunt niște artiste minunate. Diana a fost partenera mea în clipul „Poftă de băut” și i-am promis încă de atunci că vom colabora și muzical”, spune Horia Brenciu, fericit că poate face echipă de Ziua Copilului cu prietenii săi, alături de care a împărțit de-a lungul timpului alte experiențe memorabile.

horia brenciu zambet de copil

Înregistrat în vremuri speciale, de izolare și distanțare socială, Horia Brenciu spune că filmările pentru clipul „Zâmbet de copil” au reprezentat o adevărată provocare, nu numai pentru el, ci și pentru familiile celor implicați în proiect. „Eu am filmat piesa cu ajutorul fetei mele celei mari, Andreea, și cred că toți au făcut la fel, adică au avut câte un ajutor din  familie. Andi a fost singurul pe care l-am prins la birou. Își pregătea live-ul de la “Românii au talent”, povestește Horia despre provocările pe care le-a întâmpinat pentru filmările pe timp de pandemie.

În videoclipul care se lansează astăzi, alături de Horia Brenciu cântă și copiii săi mai mici, Mina și Toma. Așa se face că filmările s-au lăsat cu râsete, chiote și multă improvizație și chiar dacă vremea a fost destul de capricioasă, copiii au demonstrat încă o dată că imaginația lor nu are limite atunci când vine vorba de distracție și bucurie. „Toate dublele cu copiii pe care le-am filmat au fost delicioase. Am avut un ajutor de aur, în persoana soției mele. Fără ea n-aș fi avut la acestă filmare starea necesară piesei… Totul a avut loc într-o zi ploioasă, copiii au stat în iarbă, au dansat cu umbrelele, s-au strâmbat, au intrat în noroi. A fost distracție maximă”, povestește Horia.

Categorii Lifestyle