Cum arată Lia Elena, fetița Danei Rogoz

dana rogoz

Dana Rogoz a făcut publică prima fotografie în care fetița ei, Lia Elena, născută pe 20 mai, poate fi admirată în toată splendoarea, cu ocazia Zilei Copilului.

”Ea este Lia Elena. Iar aceasta este chiar prima fotografie pe care Radu i-a făcut-o când ne-am întors acasă de la maternitate, în a treia ei zi de viață. Nu pot descrie în cuvinte bucuria care îmi sufocă pieptul, azi, de 1 iunie, ca mamă de doi copii. La mulți ani, minunilor!”, a scris Dana Rogoz pe canalele ei de social media.

lia elena fetita dana rogoz

Dana Rogoz a născut-o pe Lia Elena pe 20 mai, după ce a petrecut mai bine de jumătate din perioada de sarcină acasă, în izolare, din cauza pandemiei de Coronavirus. Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, mai au un fiu, Vlad, în vârstă de 6 ani.

lia elena fetita dana rogoz

”Azi s-a născut Lia Elena Dragomir! Și așa arată o mama după hohote de plâns de fericire. Suntem doar noi două aici, așa că încă de dimineață trimit zeci de poze și de filmări celor de acasă. Fiecare încearcă să își dea seama cu cine seamănă, dar eu când mă uit la ea văd doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este să îți tii copilul sănătos în brațe. Te iubesc, minunea mea de fetiță, te iubesc!”, scria Dana Rogoz la câteva ore de la nașterea Liei.

Foto: www.facebook.com/dana.rogoz

Categorii Lifestyle