Dana Rogoz la LOVE is FUN: “Am făcut sex într-o grădină botanică”

Dana Rogoz a fost invitata de miercuri la Love is Fun. Nicolai și Gașpar au discutat cu ea despre cum se transformă viața sexuală a unui cuplu după nașterea primului copil. Dana a răspuns cu mult curaj nu numai întrebărilor legate de tema emisiunii, dar și celor 10 întrebări din Cutia Magică.

Ce te atrage cel mai mult la partenerul tău?

Fața. Mai ales buzele și ochii.

Care este cel mai ciudat loc în care ai făcut sex?

Am făcut în locuri publice. Într-o grădină botanică. Dar nu la noi în țară. Mi-a fost teamă că mă vor opri la graniță. Am trăit cu senzația că am fost filmată și că mă vor prinde.

Ai fost atrasă vreodată de o persoană de același sex?

Nu. Dar m-ar interesa să joc acest rol. Aș vrea să îl experimentez ca actriță. Chiar am căutat niște texte cu subiectul acesta, am repetat pe ele și cred că mi se potriveau. Ah, și mi s-au mai făcut câteva declarații din partea unor femei… Îmi pare rău, dar…

Te-ai simțit vreodată vinovată sau rușinată după ce ai făcut sex?

Nu. Nu cred. A fost ok tot timpul.

Care e cea mai ciudată informație despre sex pe care ai auzit-o în adolescență? Un mit? Un mare neadevăr?

Se spunea că dacă îi sufli unei fete în vagin, moare. Doamne ferește să ajungă aer în vagin pentru că e fatal. Dar, crescând cu adulți, am aflat repede că este doar un mit. Eu mergeam la școală și spuneam tot ce auzeam. Chiar și pe acest subiect voiam să fiu de nota 10. Am făcut și Educație Sexuală în liceu și au venit niște studenți să ne vorbească. Ne-au dat niște foi pe care să completăm organele genitale. Iar eu nu am vrut să las niciun spațiu gol. Am completat inclusiv cu varianta neacademică a organului genital masculin. Nu vreți să știți ce fețe au făcut oamenii ăia.

Ce părere ai despre sexul sub influența alcoolului?

Există oameni care nu au făcut asta?

Cât de importante sunt jucăriile sexuale pentru tine?

La majoratul meu, toți golanii din ProTV mi-au adus numai jucării sexuale. “A crescut Ambramburica!!!”. Am primit de toate, toate gadgeturile, inclusiv cătușe cu puf și chiloți comestibili. Pe atunci, avea Wilmark emisiune la radio și a intrat la mine în casă, iar el trebuia să povestească pe post ce vede. Se blocase, nu știa ce să zică.

Ești fana sexului oral?

Vreau ca asta să rămână o fantezie de a ta.

Pe o scară de la 1 la 10, cât ești de mare fană a masturbării?

Nu știu. Nu am nevoie de ea chiar atât de des.

Te deranjează sexul cu prezervativ?

Nu. Deloc.

Vezi aici întreaga emisiune: