Dana Rogoz așteaptă al doilea copil: ”Suntem cei mai fericiți!”

dana rogoz

Dana Rogoz a anunțat că este însărcinată și că așteaptă o fetiță, care, cel mai probabil, va veni pe lume la sfârșitul primăverii. Anunțul a fost făcut de viitoarea mămică pe blogul ei, unde a publicat și mai multe fotografii alături de fiul ei, Vlad (5 ani) și de soțul ei, Radu Dragomir. De asemenea, Dana s-a fotografiat și cu abdomenul la vedere, dar sarcina, care are 16 săptămâni deja, nu e vizibilă.

DA, acum pot să vă dau cea mai frumoasă veste: sunt însărcinată. Și e fetiță. Și e minunat. Și nu sunt în stare să scriu câteva rânduri despre asta fără să nu mi se umezească ochii de lacrimi. Suntem cei mai fericiți!”, scris Dana Rogoz pe contul ei de Facebook.

Îmi tremură mâinile pe tastatură… DA, acum pot să vă dau cea mai frumoasă veste: sunt însărcinată. Și e fetiță. Și e minunat. Și nu sunt în stare să scriu câteva rânduri despre asta fără să nu mi se umezească ochii de lacrimi. Suntem cei mai fericiți!

Cât poate fi de frumos! Nu există cuvinte care să exprime ce simt. Sunt fericită, sunt emoționată, mă simt cea mai norocoasă, îmi fac griji deseori, mi-e frică, și mă liniștesc, și încerc să conștientizez, îmi fac planuri, îmi imaginez cum va fi cu 2 copii, cum va arăta casa noastră, și iar mă bucur, plutesc, și mă simt copleșită uneori de tot, tocmai pentru că simt… tot. Și pentru că deja știu ce bucurie îți poate aduce în viață un copil.

dana rogoz

Am aflat chiar înainte de ziua mea de naștere. Nu știu dacă țineți minte, dar vă spuneam atunci că sunt cea mai fericită, pentru că trăiesc viața pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. O spuneam și pentru că știam deja că port în mine două inimi care bat.

Ne-am bucurat de veste în familia noastră. Mă rog, Vlad se lăuda de câteva săptămâni deja la grădinița că va avea o surioară. Așa că azi, la fel ca acum 6 ani, am deschis acest blog și m-am decis să împărtășesc cu voi bucuria familiei noastre.

dana rogoz

Timpul trece fantastic de repede, așa că azi sunt în 16 săptămâni și 5 zile. Vă dați seama că mi-a fost alături la toate premierele MO, în caravana din țară, la festivalurile din străinatate. A fost tare bună cu mine, micuța, în cea mai spectaculoasă perioada a vieții mele.

Te-am așteptat, minune! Și te mai așteptăm un pic, cu toții, să vii în familia noastră!”, a detaliat Dana Rogoz pe blogul ei.

Categorii Lifestyle