Feli aniversează un an de când a devenit mamă

feli nora luna

Fiica lui Feli, Nora Luna, s-a născut prin cezariană în urmă cu an, iar cântăreața marchează momentul printr-o serie de fotografii postate pe contul ei de Instagram.

Feli a alăturat și câteva versuri fotografiilor de familie în care apar, alături de ea, fiica ei și partenerul ei de viață, Cătălin. Nora Luna și părinții ei poartă în fotografii haine la fel, iar fetița îi seamănă leit mamei ei.

View this post on Instagram

Copilul meu, comoara mea, Tu imi esti Soarele si Luna. O stie lumea-ntreaga! Da! Ca te iubesc dintotdeauna! Eu am tot spus pe ici pe colo Ca te astept si c-ai sa vii! Iar intr-o zi de iarna, iata, Si chiar in zi de sarbatoare, Te-ai inteles cu Dumnezeu Sa imi faceti surpriza vietii Si in brate sa-mi vii! Si ai venit, iubita mamei! Si azi se implineste anul! Ce suflet cu ochi mari albastri Imi adoarme pe mana dreapta! Ne faci oameni mai buni, Lunito! Ne-ai scos din suflet egoismul Ne-ai pus la schimb lumina multa Si prin iubirea ce ne-o dai, Ne urci la Cer treapta cu treapta. Copile bun, iti multumim Ca ne-ai ales sa-ti fim parinti Taticul tau este vrajit! Stii cat de mult iubeste marea! Spune ca ochii tai, Lunito, In culoare si bunatate, Sunt de-un albastru inspre verde Ca marea primavara. Fetita mea cu zambet magic Cu ochii mari si parul fin, Iti vom pazi pasii in viata Din prima zi, pe veci AMIN! La multi ani, Nora Luna din Poveste ❤️ #eusuntfeli #lamultianifrumosicatine #noralunamea #teiubescdintotdeauna #feliedepoezie

A post shared by Feli din Poveste (@felidonoseofficial) on

Și ai venit, iubita mamei!
Și azi se împlinește anul!
Ce suflet cu ochi mari albaștri
Îmi adoarme pe mâna dreaptă!”

Feli (33 de ani) a mai scris o serie de versuri emoționante pe vremea când era însărcinată și alesese deja numele bebelușului care urma să vină pe lume.

Tu-mi ești soarele și luna
Și te iubesc dintotdeauna
Te iubesc din alte vieți
Cum iubesc marii poeți.”

Categorii Lifestyle