Margot Robbie și Brad Pitt joacă din nou împreună

margot robbie brad pitt

Margot Robbie (30 de ani) o înlocuiește pe Emma Stone în noua producție a regizorului Damien Chazelle, Babylon, în care va juca din nou alături de Brad Pitt. Cei doi au mai apărut împreună în drama Once Upon A Time In Hollywood, producție premiată cu Oscar anul acesta.

Astfel, odată cu apariția din Babylon, Margot Robbie devine cea mai prolifică actriță de la Hollywood, cu 20 de producții jucate în ulitmii cinci ani (printre care cele mai notabile  Bombshell, Birds of Prey, Suicide Squad, I, Tonya, Mary Queen of Scotts etc).

Emma Stone, una dintre actrițele favorite ale lui Chazelle (cel care a semnat și regia filmului premiat cu Oscar, La La Land, în care Emma Stone a deținut rolul principal) ar fi renunțat la Babylon din cauza programului prea încărcat de alte producții în care a fost distribuită.

La La Land (2016) Emma Stone, Ryan Gosling

Emma Stone și Ryan Gosling în La La Land (2016) 

Babylon este un film de epocă, a cărui acțiune este situată la Hollywood,  în anii ’20-’30, perioada în care s-a trecut de la filmele mute la cele vorbite. Filmările pentru Babylon ar fi trebuit să înceapă la Los Angeles înainte să izbucnească pandemia.

Producția va fi interzisă minorilor sub 16 ani și va fi lansată cel mai probabil la anul.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle