Mama Dragonilor din Game of Thrones a suferit două anevrisme

emilia clarke game of thrones

Actrița Emilia Clarke, interpreta personajului Daenerys Targaryen din serialul-cult Game of Thrones, povestește cum, în timpul filmărilor, a suferit două anevrisme.

Primul incident de acest fel s-a întâmplat în 2011, după un antrenament, chiar la finalul filmărilor primului sezon Game of Thrones. ”Când toate visurile mele din copilărie păreau se se împlinească, aproape că mi-am pierdut mințile și viața. N-am mai povestit niciodată acest lucru până acum, dar simt că a venit timpul”, a declarat actrița într-un interviu acordat publicației The New Yorker.

emilia clarke game of thrones

Emilia avea doar 24 de ani la acel moment. Ea a fost supusă imediat analizelor și s-a dovedit că suferise o hemoragie subarahnoidiană, o formă de atac cerebral care i-a pus în pericol viața – o treime dintre cei care suferă un astfel de atac mor. ”În cele mai groaznice momente, am vrut să mor, I-am rugat pe medici să mă deconecteze de la aparate. Jobul meu, visurile mele legate de felul în care avea să decurgă viața mea – se bazează pe comunicare, pe vorbit și, fără aceste lucruri, eram pierdută”, continuă seria confesiunilor Emilia Clarke. Refacerea a fost grea, iar actrița și-a dus la bun sfârșit obligațiile contractuale de promovare a serialului cu ajutorul medicamentelor pe bază de morfină. După terminarea filmărilor celui de-al treilea sezon Game of Thrones, afecțiunea a recidivat, iar actrița a suferit mai multe operații. A stat o lună în spital, timp în care s-a confruntat cu atacurile de panică și cu anxietatea.

Acum, Emilia Clarke spune că se simte bine și vrea să înființeze o fundație de susținere prin tratament a celor care suferă atacuri cerebrale. Și, cu o notă de umor negru, Mama Dragonilor adaugă că e fericită că a apucat să trăiască și să filmeze și ultimul sezon din Game of Thrones și să vadă cum se sfârșește povestea.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle