Monica Cismaru ∙ February 6, 2024 ∙ 3 min read

După ce s-a consacrat ca designer de modă, cu multiple colecții lansate, după ce a cucerit și industria de beauty cu o gamă de succes și după ce a conceput o linie de parfumuri, Victoria Beckham își dă concursul și în domeniul ceasurilor de lux și lansează o colecție alături de binecunoscutul brand elvețian Breitling.

Nu exista o pesoană mai potrivită pentru a ne introduce în lumea ceasurilor de lux decât Victoria Beckham, una dintre cele mai apreciate prezențe din lumea fashionului internațional și o pasionată colecționară de astfel de accesorii. Victoria Beckham apreciază mai ales ceasurile vintage și a strâns până acum o colecție impresionantă de astfel de piese rare, de lux, la care a contribuit și soțul ei, David Beckham.

”Sunt norocoasă că soțul meu mi-a dăruit de-a lungul timpului mai multe piese rare, superbe, așa că ceasurile au o însemnătate aparte pentru mine și îmi trezesc mai multe nostalgii. Sunt accesorii pe care le prețuiesc nespus și care dăinuiesc”, spune Victoria Beckham într-un interviu acordat Vogue UK.

victoria beckham ceasuri

David Beckham a inițiat-o pe Victoria în lumea magică a ceasurilor încă de la începutul poveștii lor de dragoste. În 1998, când cei doi și-au anunțat logodna, Victoria apare în fotografii purtând mai multe bijuterii prețioase și un ceas Rolex Yacht-Master din aur de 18 karate, iar soțul ei poartă un accesoriu asemănător. Aceasta a fost prima piesă adăugată la colecția care s-a mărit odată cu timpul și care astăzi este una impresionantă.

victoria beckham ceasuri

Astfel, Victoria Beckham concepe o colecție de ceasuri alături de Breitling din care face parte și piesa Chronomat Automatic 36 Victoria Beckham, care va fi disponibilă într-o serie limitată de 1500 de ceasuri. Producătorul elvețian de ceasuri își menține liniile clasice în noua colecție, cum ar fi brățara metalică Rouleaux, iar Victoria îi adaugă modelului masculin Chronomat aura sa de fashion.

Victoria Beckham s-a inspirat din paleta coloristică preferată de vară, cum ar fi verdele-mentă, albastrul bleumarin sau griul, toate nuanțele fiind deja cuprinse în colecția ei de haine de primăvară-vară 2024, prezentată la Paris. Ceea ce reiese este un mix dintre chic și cool, prin care designerul și-a dorit ”să creeze piese clasice, cu o eleganță înnăscută”, după cum spune însăși Victoria Beckham.

Foto: Hepta

Related Posts

Cine va interpreta rolul lui Michael Jackson, în filmul biografic Michael?

Pentru fanii regelui pop Michael Jackson, vestea filmării peliculei Michael stârnește un val de curiozitate și nerăbdare. Cine…

Amanda Seyfried, senzațională la Festivalul de Film de la Berlin

Rujul roșu, bijuteriile Cartier și rochia din satin Givenchy, cu spatele gol, decolteu din dantelă și un șliț…

Zendaya, Chris Hemsworth și Jennifer Lopez, printre prezentatorii Met Gala 2024

Cel mai așteptat eveniment dedicat iubitorilor modei, Met Gala, are loc anul acesta în data de 6 mai…

Tom Cruise s-a despărțit de iubita lui rusoaică, mai tânără decât el cu 25 de ani

Tom Cruise a trăit o idilă de scurtă durată alături de Elsina Khayrova, fosta soție a unui oligarh…

Tom Holland, cunoscut mai ales din Spider-Man, îl va interpreta pe legendarul Fred Astaire

Actorul Tom Holland (27 de ani), cunoscut mai ales datorită seriei în care l-a intrepretat pe Spider-Man, a…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările acestei perioade. Iată ce ne-a atras…

Gisele Bündchen își reface viața după divorț

La doi ani de la divorțul de Tom Brady, Gisele Bündchen nu se mai ascunde și face gesturi…

Emaa și Mario Fresh cântă despre iubiri predestinate ”În alte vieți”

EMAA și Mario Fresh cântă pentru prima dată împreună în piesa ”În alte vieți”, o melodie care vorbește…

Sharon Stone, apariție tulburătoare la Festivalul Internațional de Film de la Berlin

Festivalul Internațional de Film de la Berlin, cunoscut și ca Berlinala, este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate industriei…

Beyoncé face istorie în topurile muzicale după ce a virat către stilul country

Beyoncé (42 de ani) a reușit să doboare încă un record muzical și să facă istorie, după ce…