Monica Cismaru ∙ February 6, 2024 ∙ 3 min read

După ce s-a consacrat ca designer de modă, cu multiple colecții lansate, după ce a cucerit și industria de beauty cu o gamă de succes și după ce a conceput o linie de parfumuri, Victoria Beckham își dă concursul și în domeniul ceasurilor de lux și lansează o colecție alături de binecunoscutul brand elvețian Breitling.

Nu exista o pesoană mai potrivită pentru a ne introduce în lumea ceasurilor de lux decât Victoria Beckham, una dintre cele mai apreciate prezențe din lumea fashionului internațional și o pasionată colecționară de astfel de accesorii. Victoria Beckham apreciază mai ales ceasurile vintage și a strâns până acum o colecție impresionantă de astfel de piese rare, de lux, la care a contribuit și soțul ei, David Beckham.

”Sunt norocoasă că soțul meu mi-a dăruit de-a lungul timpului mai multe piese rare, superbe, așa că ceasurile au o însemnătate aparte pentru mine și îmi trezesc mai multe nostalgii. Sunt accesorii pe care le prețuiesc nespus și care dăinuiesc”, spune Victoria Beckham într-un interviu acordat Vogue UK.

victoria beckham ceasuri

David Beckham a inițiat-o pe Victoria în lumea magică a ceasurilor încă de la începutul poveștii lor de dragoste. În 1998, când cei doi și-au anunțat logodna, Victoria apare în fotografii purtând mai multe bijuterii prețioase și un ceas Rolex Yacht-Master din aur de 18 karate, iar soțul ei poartă un accesoriu asemănător. Aceasta a fost prima piesă adăugată la colecția care s-a mărit odată cu timpul și care astăzi este una impresionantă.

victoria beckham ceasuri

Astfel, Victoria Beckham concepe o colecție de ceasuri alături de Breitling din care face parte și piesa Chronomat Automatic 36 Victoria Beckham, care va fi disponibilă într-o serie limitată de 1500 de ceasuri. Producătorul elvețian de ceasuri își menține liniile clasice în noua colecție, cum ar fi brățara metalică Rouleaux, iar Victoria îi adaugă modelului masculin Chronomat aura sa de fashion.

Victoria Beckham s-a inspirat din paleta coloristică preferată de vară, cum ar fi verdele-mentă, albastrul bleumarin sau griul, toate nuanțele fiind deja cuprinse în colecția ei de haine de primăvară-vară 2024, prezentată la Paris. Ceea ce reiese este un mix dintre chic și cool, prin care designerul și-a dorit ”să creeze piese clasice, cu o eleganță înnăscută”, după cum spune însăși Victoria Beckham.

Foto: Hepta

Related Posts

Gisele Bündchen, ghinion în dragoste, noroc în carieră

Supermodelul brazilian, Gisele Bündchen apare într-o nouă campanie Balmain. În vârstă de 43 de ani, Gisele este imagine…

Vara asta ADDA simte valuri de iubire. Cum sună noua ei piesă

Fie că ai fredonat  „Îți arăt că pot”, „Nu plânge, Ana”, „Lupii”, „Arde” sau „De dorul tău” –…

NOSTALGIA anunță parteneriatul cu eSolutions și lansează aplicația oficială a festivalului

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, anunță parteneriatul cu eSolutions, companie digitală premium în…

„Fă bani! Câștigă! Fii numărul 1 în lume!”. „Atât de simplu!”

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au venit pentru prima dată în România fiind invitați să…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…