Andreea Leta ∙ October 10, 2023 ∙ 4 min read

Tocuri amețitoare, pantaloni extralong, cămăși impecabile, ochelari supradimensionați și o postură statuară, care te face să te întrebi dacă e om – ai ghicit! Vorbim astăzi despre Victoria Beckham. 

Cel mai recent documentar Netflix îi readuce în prim-plan pe membri familiei Beckham. Cu toate că cele patru episoade au ca subiect cariera impresionantă a lui David, revăzută într-o manieră plină de emoție, nelipsită din momentele-cheie este chiar celebra soție a acestuia, Victoria. Producția ne-a reamintit de perioada de glorie atât a marelui sportiv, cât și de cea a carierei muzicale a artistei, care ne-a inspirat sa revizităm câteva pagini de arhivă. 

2006, 2007, 2008

Despre Victoria Beckham nu s-a putut scrie decât la superlativ, cel puțin din punctul de vedere al imaginii, încă de la prima apariție. Dealtfel, nu degeaba, dintre toate fetele Spice, ea a fost Posh, adică cea cochetă, care la fiecare apariție a impresionat prin aerul sofisticat. Ne amintim că Spice Girls au debutat în anii ’90, un moment de cotitură al industriei Pop, care a ridicat kitsch-ul și frenezia cromatică la rang de trend. Posh a rămas imună la aceste artificii, transformându-și ulterior stilul personal atât într-o armă de protecție împotriva presei, care nu a lipsit nicio secundă din viața ei, cât și într-un business care, încet, încet, a început să dea roade.

Victoria Beckham a devenit un arhetip al eleganței contemporane, prin ținutele din care nu lipsesc aproape niciodată tocurile foarte înalte, pantalonii extralong, cămășile impecabile, ochelarii de soare supradimensionați, rochiile ce-i pun în valoare liniile trupului sau croielile ultra feminine. Când vei urmări documentarul Beckham (Netflix), te vei întreba, probabil, cum a reușit să fie permanent cot la cot cu David și să continue să arate ca scoasă din cutie. 

David Beckham și Victoria Beckham (2019, 2023, 2023)

Trebuie să știi că intervenția lui Beckham într-unul dintre testimonialele ei, devenită virală în social media, nu este nejustificată. Victoria a fost crescută și educată de o familie cu posibilități materiale foarte bune, care i-au transformat genele în rafinament pur. Nu știm dacă neapărat Rolls Royce-ul cu care era dusă la școală a avut vreo influență asupra stilului ei, dar este cert că a trăit într-o lume a bunului gust, pe care l-a transmis mai departe fiilor și fiicei lor. Iar în persoana lui David, Victoria a găsit un aliat de nădejde în ceea ce privește acest lucru. Ne amintim că Beckham a fost primul fotbalist care a semnat un contract de imagine cu un brand de fashion. David și Victoria au fost mai urmăriți și mai adorați de-a lungul timpului, decât însăși familia regală britanică, stârnind fascinație la fiecare apariție.

2019, 2020, 2021

După ce s-a retras din lumea muzicii, Victoria a semnat o serie de colaborări ca model sau co-producător al unor linii de jeanși și de piese vestimentare, până în 2008, când a hotărât să pună bazele propriului brand. Drumul nu a fost ușor – Victoria Beckham-brandul nu a avut succes de la început, însă perseverența și îmbunătățirea permanentă a tiparelor și a materialelor, au dus casa de modă către vârf. Anul acesta, Victoria Beckham a prezentat cea mai recentă colecție în cadrul Săptămânii Modei de la Paris, unde a primit o serie de aprecieri binemeritate. 

Victoria Beckham, mai mult decât un fashion icon
2022, 2023, 2023

Însă chiar și atunci când poartă doar o pereche de jeanși și un tricou, Victoria Beckham arată perfect, ceea ce denotă că stilul este o parte din personalitatea ei. Iar asta o transformă într-o adevărată muză a vremurilor noastre.

Foto: hepta.ro

Related Posts

Outfits of the week: Cele mai cool ținute purtate de celebritățile internaționale

O nouă săptămână, o nouă serie de poze și un anotimp care pare că devine o provocare din…

Anya Taylor-Joy, Diane Kruger și Naomi Watts, printre vedetele de la cea mai recentă prezentare Dior

Cea mai recentă colecție a casei de modă Dior, pentru sezonul toamnă 2024, a fost prezentată la Brooklyn…

Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București, cu o nouă colecție: Body by Victoria

Veștile bune circulă repede! Iar primăvara aceasta avem încă un motiv de bucurie. Victoria’s Secret, liderul în retail…

Margot Robbie, Jessica Chastain, Olivia Wilde, strălucitoare la un eveniment dedicat științei

Numeroase vedete s-au grăbit să răspundă afirmativ invitației unui eveniment aparte, dedicat nu filmului sau modei, ci științei,…

Iutta și Muze Concept vă așteaptă la Alist Designers Boutique, toată luna aprilie (VIDEO)

Alist Designers boutique găzduiește acum două branduri care îți vor readuce zâmbetul pe buze prin detaliile ce definesc…

Roberto Cavalli a încetat din viață la 83 de ani

Roberto Cavalli a încetat din viață seara trecută, la 83 de ani. Desginer vestimentar și inventator al unei…

Cele mai apreciate prezențe de la Fashion Trust US Awards

Vedetele nu spun niciodată nu unei invitații la un eveniment de fashion și acceptă orice ocazie prin care…

Noua colecție Spring Edit disponibilă la CCC

Lasă-te fermecat de colecția Spring Edit de la CCC! Descoperă pantofi și genți la modă de la brandurile…

Jennifer Lopez este mai senzuală ca oricând în cea mai recentă campanie Intimissimi

Jennifer Lopez surprinde din nou prin cea mai recentă campanie a brandului de lenjerie intimă, Intimissimi. Artista arată…

Half is Free vă așteaptă la București

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al primăverii, vine la BUCUREȘTI, pe 20 aprilie 2024!…