Monica Cismaru ∙ December 15, 2023 ∙ 3 min read

Multe dintre vedetele care au apelat de-a lungul timpului la operații estetice au ajuns să regrete mai târziu intervențiile mai mult sau mai puțin reușite. Este și cazul Victoriei Beckham.

Vedetele sunt primele care apelează la procedurile de înfrumusețare, invazive sau non-invazive, dar unele dintre ele ajung să regrete pașii făcuți în această direcție și apelează la metode reversibile. Este și cazul Victoriei Beckham (49 de ani), o împătimită a procedurilor de menținere frumuseții și a tinereții. Creatoarea de modă spune că regretă implanturile mamare pe care și le-a pus în anii 90 și subliniază că nu i-a împărtășit fiicei ei în vârstă de 12 ani procedurile cosmetice.

Victoria Beckham n-a recunoscut inițial că ar fi apelat la chirurgia estetică, chiar dacă semnele erau evidente, și a admis într-un final, în 2017, că s-a lăsat supusă unor astfel de intervenții.

victoria beckham

Se pare că fosta componentă a trupei Spice Girls și-ar fi făcut primul implant mamar în 1999, după nașterea primului ei copil, Brooklyn Beckham. În cel mai recent număr al publicației Allure, vedeta spune că regretă implanturile, dar că încă nu se simte pregătită să vobească deschis despre acest subiect cu fiica ei Harper, în vârstă de 12 ani.

”Sinceră să fiu, îmi doresc să nu-mi fi pus implanturi mamare. Acelea erau vremurile și cred că, la un moment dat, voi putea vorbi despre acest lucru cu fiica mea, dar nu e cazul încă”, declară Victoria Beckham.

victoria beckham

Potrivit biografiei Victoriei scrise de Andrew Morton, aceasta și-ar fi făcut o a doua operație în 2011, prin care și-a mărit bustul până la mărimea 34DD. O a treia operație ar fi avut loc în 2006, iar ultima, de reducere a volumului implanturilor, și-ar fi făcut-o în 2009.

Victoria n-a admis în mod public operația din 2001 și a spus că rezultatul unui bust mai generos se datorează unor sutiene push-up. În 2003, într-un interviu acordat lui Piers Morgan, Victoria Beckham spunea: ”Sunt complet naturală, cu excepția unghiilor, a părului, într-o mică măsură, și a bronzului artificial”, scrie Daily Mail.

În 2005, Victoria a recunoscut prin intermediul avocaților că a mințit și că a apelat totuși la operația de mărire a bustului. Într-un final, în 2017, creatoarea de modă spunea: ”Trebuie să vă spun asta: Nu vă jucați cu astfel de operații de mărire a sânilor. În toți acești ani în care am negat intervențiile am făcut o prostie. A fost un semn de nesiguranță. Bucurați-vă de ceea ce aveți!”

Foto: Hepta

Related Posts

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutăți și lansări de tot felul. Iată ce ne-a…