HUAWEI Nova 9

Lansarea oficială a noului Huawei Nova 9 a avut loc zilele acestea la Viena, în cadrul unui eveniment cu totul aparte. Designul extraordinar de elegant și ultra-ușor, camera puternică, performanța puternică și durata lungă de viață a bateriei sunt doar câteva dintre elementele care ne-au indicat faptul că Huawei Nova 9 reprezintă smartphone-ul de care nu ne putem lipsi.

 

De Roxana Popescu

Huawei Nova 9 impresionează încă de la prima vedere prin intermediul nuanței absolut magice intitulată „Starry Blue” care ne-a captat instant atenția. Disponibil și în varianta elegantă de negru, dispozitivul se face remarcat datorită finisajului dublu, al corpului extra subțire și ușor de 175 g și a ecranului curbat.

 

Pentru că una dintre cele mai utilizate funcții ale unui smartphone este cea de fotografiere, Huawei Nova 9 transformă cele mai frumoase momente din viața noastră în adevărate capodopere fotografice. Așadar, ne-am bucurat de oportunitate pentru a testa în cadrul vizitelor de la Palatul Hofburg și Belvedere, sistemul Ultra Vision Camera System, care include o cameră principală de 50MP RYYB Ultra Vision, o cameră cu unghi ultra-Wide 8MP, o cameră de 2MP, și o cameră macro de 4cm.

Plimbările nocturne ne-au oferit prilejul de a pune în practică și modurile dedicate pentru fotografie pe timpul nopții, cum ar fi Extreme Night Trage și Night Portret, realizând astfel poze la o calitate excelentă, luminoase. Totodată, camera frontală de 32 MP este ideală pentru a realiza selfie-uri epice, în momentele în care te simți super încrezătoare sau vrei să surprinzi clipele alături de cei dragi.

 

Uneori, o imagine nu este suficientă pentru a surprinde un moment special, însă un videoclip ar putea fi mai de impact. Pentru acest lucru, HUAWEI Nova 9 oferă caracteristici extinse de filmare 4K, cum ar fi înregistrarea continuă față/spate, stabilizare video AIS și Night Selfie Video. Prin urmare, nova 9 permite surprinderea momentelor remarcabile atât prin fotografii, cât și video, chiar și pe timp de noapte.

Programul intens din cadrul călătoriei noastre a însemnat și o diminuare a oportunităților de încărcare a telefonului. Dar acest lucru nu a reprezentat o problemă, întrucât HUAWEI nova 9 împachetează un 4300mAh într-o baterie cu trei electrozi cu un singur miez pentru a oferi suport pe tot timpul zilei, păstrând, în același timp, dispozitivul mic și ușor. Mai mult decât atât, este nevoie de doar 15 minute pentru a încărca bateria la 53 la sută, și 38 de minute pentru o încărcare completă, datorită suportului 66W HUAWEI SuperCharge.

Vârful de gamă HUAWEI nova 9 este disponibil pentru precomandă în perioada 21-31 octombrie, alături de o pereche de căști HUAWEI FreeBuds 4, la prețul de 2.499 lei, în două variante de culori: Starry Blue și negru.

Related Posts