Andreea Leta ∙ October 25, 2021 ∙ 3 min read

Emmanuelle Koffi, Olga Yanul, Meng Mao

Toamna este unul dintre cele mai îndrăgite anotimpuri de către iubitorii de fashion la scară mondială, atât datorită posibilității aproape infinite de a compune ținute inedite, în care nuanțele specifice perioadei joacă rolurile principale, cât și a ideii de layout. Astăzi ne uităm la câteva apariții street style care ne-au atras atenția cu ocazia celor mai recente săptămâni ale modei din lume. 

Toamna este o provocare constantă pentru iubitorii de modă, întrucât, odată cu temperaturile care încep să scadă, începe frenezia outfiturilor în care fiecare încearcă să-și expună personalitatea prin cel mai la îndemână mijloc: creativitatea. Stilul personal a ajuns mai mult decât o carte de vizită la prima vedere, vorbim astăzi despre un adevărat cult al imaginii prin intermediul rețelelor de socializare, puternic exploatate de industria fashion. 

Astăzi am făcut o trecere în revistă a câtorva apariții street style de la cele mai recente săptămâni ale modei din lume. Dintre sute de poze, am selectat acele outfituri care ne-au inspirat, care au ținut puțin cont și de tendințele actuale, dar care vorbesc extrem de clar și despre diverse tipologii umane. Te-am făcut curioasă? 

Îți spunem încă de la început că dacă ai senzația că ai mai văzut undeva niște lookuri asemănătoare, cel mai probabil ai dreptate. Ne referim la fotografiile pe film ale femeilor din familia ta, ușor alterate de nuanța de chihlimbar a hârtiei fotografice, din decada șaptezecistă, încă una dintre cele mai influente tendințe. De la croieli legendare, precum pantalonii evazați, la diverse asocieri de texturi sau printuri, trăim într-un constant That 70s Show în materie de vestimentație. 

Ella Emhoff

Victoria Tomas

Carouri clasice sau stilizate și imprimeuri abstracte descriu o nostalgie care nu poate fi decât o muză veritabilă pentru alegerile momentului în materie de haine. Nu lipsește nici boema absolută, dacă tot vorbeam despre tipologii, care nu poate renunța la ochelarii supradimensionați și la reminiscențele Woodstock. Ce dacă winter is coming, vorba aia!? De căldură se ocupă nuanțele de arămiu, completate de gama caldă a maro-ului, de la ruginiu, la ciocolată cu portocale sau la delicioasele trufe.

Dolores Cfr

La polul oarecum opus (pentru că e perfect dacă îți place să combini registrele), se află giurile și beige-urile reci. Vorbim neapărat despre materiale naturale, stofă din lână, bumbac sau mătase. Multe dintre ținutele smart casual la ora actuală se învârt în zona aceasta, având ca piese-cheie trech coat-ul, cardiganul, pantalonii țigaretă și sacoul masculin. 

Loicka Grace

Natalia Ostrofsky Verza

Și ca să ne relaxăm un pic, în încheiere, vorbim despre nonșalanță și nonconformism. Jacheta neagră iubitului, supradimensionată deci, o pereche de sandale, fusta bunicii, în carouri, și un clutch oranj – în ce oraș te-ai plimba așa? Dar într-un outfit all white peste care trântești o jachetă cropped în nuanța alunelor? 

Erika Boldrin

Nausheen Shah

Foto: hepta.ro

Related Posts

Izabela Măndoiu și Monarh Design, la Alist Designers Boutique

Izabela Măndoiu și Monarh Design sunt cele două branduri pe care le găsiți luna aceasta la Alist Designers…

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…