Monica Cismaru ∙ March 12, 2020 ∙ 3 min read

tom hanks rita wilson coronavirus

Cuplul de actori Tom Hanks și Rita Wilson, ambii în vârstă de 63 de ani, au anunțat printr-o postare pe Instagram că suferă de Coronavirus, boală contractată în timpul filmărilor pe care le aveau în Australia.

Tom Hanks și Rita wilson se află în prezent în carantină, la Gold Coast University Hospital, unde sunt tratați împotriva virusului pandemic și sunt primele vedete depistate cu Coronavirus.

Cei doi s-au îmbolnăvit în timp ce se aflau în Gold Coast, Australia, unde filmau pentru o producție inspirată din viața lui Elvis Presley, regizată de Baz Luhrman, și din distribuția căreia mai fac parte actori precum Rufus Sewell, Austin Butler, Maggie Gyllenhaal și Olivia DeJonge.

Tom Hanks și Rita Wilson au povestit că, după ce primele simptome ale bolii s-au instalat, și anume frisoane, oboseală, dureri musculare și alte manifestări specifice unei gripe, au fost testați pozitiv cu Coronavirus și au avertizat populația să aibă grijă.

Fiul celor doi actori, Chet Hanks, a făcut o înregistrare video prin care a spus că părinții lui se simt bine și că sunt pe drumul ce bun.

Înainte de diagnosticul cu Coronavirus, Tom Hanks și Rita Wilson au vizitat mai multe obiective turistice aglomerate din Sidney, precum Bondi Beach și Opera House și sunt îngrijorați să nu fi răspândit boala în mod neintenționat.

Bună, tuturor!” Rita și cu mine suntem în Australia. Ne-am simțit puțin obosiți, ca atunci când am fi fost răciți și am resimțit dureri musculare. Rita avea frisoane care apăreau și dispăreau și puțină febră. Și pentru că așa este corect și necesar, am fost testați pentru coronavirus și am fost depistați pozitiv. Ei bine, ce să facem acum? Oficialii din sistemul de sănătate au protocoale care trebuie urmate. Noi, familia Hanks, am fost testați, ținuți sub observație și izolați atât timp cât este necesar, conform măsurilor de sănătate și de siguranță publică. Așa cum se procedează de fiecare dată în asemenea cazuri.” a scris Tom Hanks, care a adăugat: ”Vă vom ține la curent, aveți grijă de voi! Hanx!”

Familia Hanks a ajuns în Australia pe 26 ianuarie pentru filmări și se pare că cele două vedete au fost cazate în același hotel în care a stat și un cetățean chinez venit din Wuhan, ulterior depistat ca fiind primul caz de Coronavirus din Australia.

 

Foto: Hepta

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…