Vedete afectate de Coronavirus

vedete coronavirus

COVID-19, virusul care a produs panică în întreaga lume, aduce după sine și însemnate pierderi materiale, iar printre ”victime” se numără și vedetele, care se văd nevoite să-și anuleze pe bandă rulantă turneele din cauza răspândirii bolii. 

Astfel, vedeta afectată cel mai recent de răspândirea Coronavirus este Mariah Carey, care a fost nevoită să-și anuleze concertele din Hawaii din cauza restricțiilor de călătorie impuse la nivel internațional, în ciuda faptului că în arhipelagul din Pacific nu a fost înregistrat niciun caz de Coronavirus. Artista și-a reprogramat turneul pentru luna noiembrie 2020.

De asemenea, artistul Stormzy și-a anulat toate concertele din Asia pe care le avea programate în luna martie. Acesta trebuia să cânte în fața publicului din Malaezia, Singapore, Japonia, China și Coreea de Sud și și-a amânat reprezentațiile pentru sfârșitul anului. Câștigătoarea BRIT Awards, Mabel, a fost nevoită să-și anuleze turneul din Italia, care trebuia să demareze săptămâna aceasta.

mabel coronavirus

Mabel

Artistul și compozitorul Khalid, grupul pop BTS, trupa rock Green Day sau Avril Lavigne și-au anulat, la rândul lor, concertele din Asia.

Chiar și unul dintre cele mai mari festivalui din Marea Britanie, Glastonbury, programat să aibă loc la începutul lui iunie și la care sunt așteptați în jur de 200 000 de oameni, este pus sub semnul incertitudinii.

glastonbury

Glastonbury

Târgul de carte London Book Fair, care trebuia să înceapă săptămâna viitoare și la care erau așteptați sute de autori din întreaga lume, alături de mii de fani, a fost anulat azi.

Nici derularea maratonului de la Londra, din 26 aprilie, nu este 100% sigură din cauza răspândirii COVID-19.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle