lizzy caplan fatal attraction

Thrillerul erotic Fatal Attraction din 1987, cu Glenn Close și Michael Douglas, va avea parte de un remake sub formă de serial, realizat de Paramount+, în care protagonistă va fi actrița Lizzy Caplan (39 de ani). 

Filmul din 1987 a fost cea mai de succes producție la nivel mondial a acelei perioade și a primit șase nominalizări la Oscar, la cele mai importante categoriiCel mai bun film, Cel mai bun regizor, Cea mai bună actriță în rol principal (Glenn Close), Cea mai bună actriță în rol secundar (Anne Archer), Cel mai bun scenariu adaptat și Cea mai bună editare, dar din păcate, filmul n-a plecat acasă cu niciun premiu. 

fatal attraction 1987
Fatal Attraction (1987), cu Glenn Close și Michael Douglas

Filmul prezintă povestea unei aventuri extramaritale a personajului principal masculin, Daniel Gallagher, interpretat de Michael Douglas. Gallagher este un avocat de succes din Manhattan care începe o relație ilicită cu Alex Forrest, editor la o companie de publishing. Daniel Gallagher este însurat cu Beth (Anne Archer), cu care are o fiică. Ceea ce începe ca o simplă aventură, cel puțin în viziunea lui Daniel, se transformă într-o obsesie periculoasă din partea amantei lui. Relația lor devine dintr-una incitantă una periculoasă și nu se termină fericit pentru niciunul dintre protagoniști. 

Noua serie Fatal Attraction va fi adaptata realității zilelor noastre și se va centra pe probleme care implică controlul coercitiv, tulburările de natură mentală și femeile puternice, toate puse pe fundalul derulării aventurilor extraconjugale. 

lizzy caplan glenn close
Lizzy Caplan, Glenn Close

Lizzy Caplan, cunoscută pentru aparițiile sale în producții precum Masters of Sex, Castel Rock, New Girl, Cloverfield sau True Blood, o va interpreta pe Alex Forrest, femeia care dezvoltă o obsesie pentru bărbatul cu care o scurtă aventură. Actorul care îi va da replica în film lui Lizzy Caplan nu a fost ales încă. 

Scenariul va fi scris de Alexandra Cunningham, despre care președintele Paramount+, Nicole Clemens spune: ”Alexandra aduce un punct de vedere nuanțat, dar puternic asupra unei povești care a devenit fenomen cultural , dar care a fost spusă strict din perspectiva protagonistului masculin. Scenariul va adăuga un nou capitol exploziv poveștii originale și va include o nouă generație ce are o viziune mai echilibrată asupra complexității psihicului uman”. 

Alexandra Cunningham este cunoscută pentru scenariile ”Desperate Housewives,” “Bates Motel” sau “Dirty John”. 

Paramount+ are în plan să reducă pe ecrane și alte producții care s-au bucurat de succes în trecut, precum “Love Story,” “The Italian Job” sau “Flashdance.”  

 

Foto: Hepta

Related Posts