Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas: secretul unei căsnicii fericite, de peste 20 de ani

catherine zeta jones michael douglas

Catherine Zeta-Jones (51 de ani) a dezvăluit într-un interviu acordat recent care e secretul căsniciei ei fericite, care durează de peste 20 de ani, alături de Michael Douglas (76 de ani).

Actrița povestește care sunt ingredientele unui mariaj fericit: simțul umorului, respectul și timpul petrecut împreună. Catherine Zeta-Jones a declarat pentru Wall Street Journal: ”În primul rând, ne distrăm împreună. Soțul meu e mai în vârstă decât mine cu 25 de ani, ăsta nu mai e un secret. Și, ca în orice relație, există și suișuri și coborâșuri, e normal. Dar constantele din relația noastră sunt dragostea și respectul. Nu ne-am pierdut niciodată simțul umorului și ne bucurăm unul de compania celuilalt. Petrecem mult timp împreună deoarece, spre deosebire de alte cupluri, noi nu avem joburi de la 9 la 5. Eu ori lucrez câte 16 ore pe zi, ori sunt liberă, iar la el e la fel. Așa că avem la dispoziție mult timp în care să fim împreună, doar noi doi”.

catherine zeta jones michael douglas

Chiar dacă cei doi sunt mai tot timpul împreună, actrița adaugă că amândoi respectă reciproc spațiul personal.

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas s-au căsătorit în noiembrie 2000 și au doi copii: Dylan, de 20 de ani și Carys, de 17 ani.

catherine zeta jones michael douglas

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au locuit timp de 12 ani în insulele Bermude, unde și-au crescut cei doi copii. Michael Douglas mai are un fiu din căsnicia cu Diandra Lucker- Cameron, în vârstă de 42 de ani.

În viața celor doi actori nu sunt toate lucrurile la superlativ. În ciuda armoniei conjugale, ambii se confruntă cu probleme de sănătate: Catherine Zeta-Jones a fost diagnosticată în urmă cu mai mulți ani cu tulburări de personalitate bipolară, iar Michael Douglas s-a confruntat cu cancerul la gât, iar recent a dezvăluit că a suferit scurte pierderi de memorie.

Actorul a pus tulburările de memorie pe seama consumului de marijuana din trecut, dar acum încă investighează cauza afecțiunilor sale, iar lipsa de activitate din pandemie poate fi una dintre acestea, spune actorul.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle