Cum arată Emma Stone în rolul Cruellei De Vil

emma stone cruella de vil

Emma Stone o întruchipează pe malefica Cruella de Vil într-un prequel intitulat ”Cruella”, care prezintă viața celei care urma să fie personajul negativ suprem din producția Disney ”101 Dalmațieni”.

Filmul de desene animate ”101 Dalmațieni” a fost realizat în 1961, iar în 1996 se bucura de o ecranizare cu Jeff Daniels, Joely Richardson și cu Glenn Close, magnifică în rolul Crellei De Vil, creatoarea de modă care fura animale nevinovate pentru a-și crea haine de blană.

emma stone cruella de vil

Producătorii Disney s-au hotărât să-i ofere Cruellei De Vil o poveste proprie și au realizat un prequel – pentru 101 Dalmațieni, intitulat simplu ”Cruella”, în care prezintă parcursul maleficei creatoare de modă. Actrița aleasă s-o întruchipeze pe Cruella este Emma Stone, care va juca rolul unei tinere talentate, pe nume Estella, care ajunge la Londra în anii 70 , hotărâtă să-și facă un nume în modă. Personajul Cruellei din tinerețe este inspirat de imaginea și spectrul lui Vivienne Westwood, celebra creatoare de modă engleză care lua cu asalt lumea modei în anii 70-80 cu boutique-ul ei intitulat SEX din centrul Londrei. ”Încă de la început, mi-am dat seama că eu văd lumea altfel decât o fac ceilalți, iar acest lucru nu le-a picat bine anumitor oameni. Dar nu trebuie să mă placă toată lumea. Cred că se temeau că sunt… psihopată.”, spune personajul Cruellei în trailerul filmului.

După ce se împrietenește cu niște infractori și începe să facă făradelegi pentru a-și atinge scopul, Cruella reușește s-o impresioneze pe baronesa pasionată de modă von Hellman (interpretata de Emma Thompson). Totuși, lumea bună a modei nu e cum s-a așteptat Estella, ceea ce o determină să se transforme în odioasa Cruella.

Filmul va fi lansat în luna mai, iar printre producători se numără și Glenn Close.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle