the weeknd album nou

După ce timp de câteva luni a tot lansat indicii cu privire la lansarea unui nou album, iată că artistul cunoscut sub numele de scenă The Weeknd face anunțul oficial.

Acesta va lansa vineri cel de-a cincilea album din cariera sa, intitulat Dawn FM. Titlul albumului nu este ales întâmplător, ci este strâns legat de precedentul material discografic al artistului – After Hours, urmând astfel linia cronologică. Pentru anunțutlui noului album, The Weeknd, pe numele său adevărat Abel Tesfaye (31 de ani) a lansat și un videoclip criptic, în care apare îmbătrânit spre sfârșit și în care spune despre muzica sa că este un nou univers sonic care provine din mintea lui The Weeknd. ”V-ați aflat prea mult timp în întuneric, acum e timp să pășiți în lumină și să vă acceptați soarta cu brațele deschise”.

Dawn FM vine la o distanță de doi ani de la ultimul album lansat , dar continuă povestea din After Hours și este produs de nume cu greutate din industria muzicală, cum ar fi Tyler, the Creator, Lil Wayne, Quincy Jones, Oneohtrix Point Never, dar și Jim Carrey, o prezență surprinzătoare. The Weeknd a povestit la un moment cum l-a cunoscut pe Jim Carrey la aniversarea sa și cum au devenit apropiați, mai ales că sunt vecini.

The Weeknd este unul dintre cei mai apreciați artiști la ora actuală și, pe lângă muzica proprie, a derulat numeroase colaborări cu alți artiști de succes; a cântat alături de FKA Twigs pentru piesa Tears in the Club, cu Rosalia pentru La Fama, cu Post Malone pentru One Right Now și a lansat un remix al piesei Save Your Tears alături de Ariana Grande; a mai apărut și în înregistrarea postumă a piesei Poison, interpretată de Aaliyah.

În vara lui 2021, The Weeknd a fost plecat în turneul de promovare After Hous, care fusese amânat de mai multe ori din cauza pandemiei.

De asemenea, The Weeknd și-a îndreptat atenția și către film și va putea fi urmărit în producția HBO The Idol, în care va juca alături de Lily-Rose Depp.

În urmă cu cîteva luni,The Weeknd ținea prima pagină ziarelor după ce s-a afișat de câteva ori la brațul Angelinei Jolie, cu care a ieșit la masă. Acesta a mai avut relații cu Selena Gomez și cu Bella Hadid.

Foto: Republic Records, Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts