bella hadid apartament

Bella Hadid își scoate la vânzare apartamentul amenajat în stil industrial din cartierul exclusivist SoHo, New York. Modelul în vârstă de 24 de ani a cumpărat locuința la scurt timp după ce s-a despărțit de artistul The Weeknd, iar acum o scoate pe piață pentru 6,5 milioane de dolari, cu 400 000 de dolari mai mult față de prețul de achiziție.

Spațiul industrial în care a fost amenajat apartamentul a fost construit în 1877 și a servit în trecut drept depozit de mătase. Clădirea are șase etaje și doar 14 apartamente. Apartamentul Bellei Hadid are două dormitoare și două băi, dar și o terasă spațioasă pe acoperiș.

bella hadid apartament
Bella Hadid s-a mutat aici imediat după ce a încheiat relația cu The Weeknd și a fost vecină de palier chiar cu sora ei mai mare, Gigi, care a locuit aici cu partenerul ei, Zayn Malik.

bella hadid apartament
Apartamentul modern are pardoseală de lemn, stâlpi de susținere la interior și tavane cu cărămidă expusă. Parterul locuinței este amenajat în stil open space, cu living room și bucătărie, dar și cu dining și birou.


Bucătăria are o insulă de marmură și electrocasnice din oțel inoxidabil, ascunse de dulapuri făcute la comandă. Sub scara interioară se ascunde și o pivnița pentru vinuri. Spațiile de dormit se află la etaj, iar dormitorul matrimonial are un dressing imens, baie proprie cu chiuvetă dublă și cu o cabină de duș XXL cu pereți de sticlă.

bella hadid apartament
Apartamentul beneficiază și de multă lumină naturală pe parcursul zilei, care patrunde prin ferestrele imense. Terasa de pe acoperiș este suficient de spațioasă pentru a găzdui mai multe persoane, un adevărat lux pentru New York.


Clădirea se bucură de toate facilitățile, cu boxă pentru echipamentul de sport, terasă comună și spațiu de depozitare pentru colete.

Foto: Hepta, Christie’s International Real Estate

Related Posts