lily rose depp the weeknd

Fiica lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis, Lily Rose-Depp, va juca alături de The Weeknd în drama HBO The Idol.

 

Seria va fi produsă de The Weeknd (Abel Makkonen Tesfaye ), de Reza Fahim și de creatorul “Euphoria”, Sam Levinson.The Idol prezintă povestea unei cântărețe pop care începe o poveste de dragoste cu un proprietar de club enigmatic (care se întâmplă să fie liderul unui cult secret din Los Angeles). Proiectul este încă în pregătire și pâna acum n-au fost anunțați decât protagoniștii – Rose-Depp și Tesfaye, care vor interpreta rolurile cântăreței și pe cel al proprietarului de club.

Acesta este primul serial în care a joacă Lily Rose-Depp, chiar dacă este o actriță experimentată. Lily și-a făcut debutul în comedia horror Tusk, în care a apărut alături de tatăl ei, Johnny Depp.  În acest an, a jucat în filmul Voyeurs, alături de Tye Sheridan și Fionn Whitehead și urmează să apară în filmul Silent Night, programat spre lansare spre sfârșitul acestui an. Filmul prezintă povestea unei familii care traversează un Crăciun haotic și întunecat.

The Weeknd și-a făcut debutul cinematografic în thrillerul Uncut Gems, în care a jucat alături de Adam Sandler. De asemenea, a mai făcut dublaj de voce în desene animate, de la Robot Chicken la American Dad. Se pare că rolul din The Idol este cel mai important proiect de-ale sale până acum. Recent, el a fost văzut de câteva ori în compania Angelinei Jolie, despre care s-ar zvoni că ar fi ultima lui cucerire.

Foto: Hepta

Related Posts