A List Magazine ∙ December 21, 2021 ∙ 2 min read

Dincolo de produsele cosmetice de îngrijire, cum ar fi serurile, cremele sau procedurile estetice, în cursa pentru întreținerea frumuseții, femeile, dar chiar și bărbații, apelează și la o dietă echilibrată, care vine în întâmpinarea oricărei vârste. O dietă echilibrată nu se referă doar la un regim alimentar bine organizat, ci la unul bogat în ingrediente nutritive, care să sporească nu doar sănătatea interioară a organismului, ci și pe cea exterioară, cum ar fi aspectul pielii, mușchilor sau părului.

Printre nutrienții și ingredientele active care contribuie la sănătatea interioară a organismului, dar și la întreținerea frumuseții naturale exterioare, se numără colagenul, acidul hialuronic, glutationul, vitamina C, biotina, probioticele și altele.

Un nivel optim al tuturor acestor ingrediente active din organism poate fi obținut atât din alimentație, cât și printr-un consum regulat de suplimente alimentare. În acest sens, Youth Essentials, cel mai recent brand local care promite soluții inovatoare în potențarea frumuseții naturale, propune trei tipuri de suplimente care ajută la stabilirea echilibrului interior, sporind, totodată, și frumusețea exterioară.

Suplimentele alimentare Youth Essentials sunt dezvoltate cu ajutorul unor tehnologii farmaceutice performante, alături de experți din Italia și Germania, asociază formule unice de ingrediente și garantează rezultate vizibile și de lungă durată. Glow Boost, suplimentul tip pudră, pe bază de colagen, probiotice, acid hialuronic, vitamina C, zinc și biotină, susține fermitatea și elasticitatea pielii, previne apariția ridurilor, ajută la combaterea liniilor fine existente, dar și a leziunilor acneice. Acesta contribuie, de asemenea, și la întărirea sistemului imunitar, precum și la menținerea sănătății unghiilor și părului.

C Boost, suplimentul produs în Germania pe bază de vitamina C, prin tehnologie lipozomală – un concept de frumusețe unic, ce asigură un grad ridicat de absorbție – stimulează producția de colagen, susține aspectul strălucitor al pielii, contribuie la reducerea petelor provocate de expunerea la raze ultraviolete, combate semnele de îmbătrânire și întărește sistemul imunitar.

Radiance Boost, suplimentul lipozomal care are ca ingredient principal glutationul, cel mai puternic antioxidant non-enzimatic din organism, este destinat menținerii unui nivel optim de hidratare al pielii, oferă tenului un aspect neted și previne formarea ridurilor.

Suplimentele Youth Essentials pot fi achiziționate online, de pe www.youth-essentials.com. Pentru detalii suplimentare, accesează pagina de Instagram @youthessentialsofficial și pagina de Facebook Youth Essentials. (P)

Related Posts

Actrița Anne Heche a fost declarată decedată în mod oficial

Actrița Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, se află în moarte cerebrală și, conform legilor din…

Frigărui picante la grătar. Recomandarea lui Chef Adi Hădean

Adrian Hădean ne propune să încercăm frigărui picante, servite în lipie de casă, cu sos de usturoi și…

Bucharest International Dance Film Festival la a VIII-a ediție: 8 – 11 septembrie 2022

În perioada 8 – 11 septembrie, Bucharest International Dance Film Festival (BIDFF) revine pentru a VIII-a ediție cu…

Johnny Depp devine Ludovic al XV-lea în producția ”Jeanne du Barry”

Johnny Depp (59 de ani) începe să-și revină încet și sigur după scandalul divorțului de Aber Heard din…

Paul Negoescu (O lună în Thailanda, Două lozuri, Povestea unui pierde-vară) revine cu un nou film: Oameni de treabă/ Men of Deeds

Oameni de treabă/ Men of Deeds, al patrulea lungmetraj semnat de Paul Negoescu, are premiera mondială în cadrul…

Cu cine a înlocuit-o pe Shakira Gerard Piqué

La două luni de la despărțirea de Shakira (45 de ani), mama celor doi copii ai lor, fotbalistul…

Eva Longoria va interpreta rolul principal într-un nou serial

Eva Longoria revine într-un nou serial produs de Apple TV+, intitulat Land of Women, inspirat de romanul best-seller…

5 trucuri de care ar trebui să ținem seama pentru a fi în formă

Slăbește în mod sănătos, fără dietă, urmând câteva sfaturi recomandate de specialiștii din domeniu. Pe lângă mișcare în…

All White Party – A List Magazine, magie albă!

Revenim cu noi imagini de la cea de-a doua petrecere organizată de A List Magazine la Cluj-Napoca, în…

E scris în stele, zodia A List înseamnă distracție!

V-am mai spus și se poate observa și cu ochiul liber că ne place să ne distrăm alături…