A List Magazine ∙ December 21, 2021 ∙ 2 min read

Dincolo de produsele cosmetice de îngrijire, cum ar fi serurile, cremele sau procedurile estetice, în cursa pentru întreținerea frumuseții, femeile, dar chiar și bărbații, apelează și la o dietă echilibrată, care vine în întâmpinarea oricărei vârste. O dietă echilibrată nu se referă doar la un regim alimentar bine organizat, ci la unul bogat în ingrediente nutritive, care să sporească nu doar sănătatea interioară a organismului, ci și pe cea exterioară, cum ar fi aspectul pielii, mușchilor sau părului.

Printre nutrienții și ingredientele active care contribuie la sănătatea interioară a organismului, dar și la întreținerea frumuseții naturale exterioare, se numără colagenul, acidul hialuronic, glutationul, vitamina C, biotina, probioticele și altele.

Un nivel optim al tuturor acestor ingrediente active din organism poate fi obținut atât din alimentație, cât și printr-un consum regulat de suplimente alimentare. În acest sens, Youth Essentials, cel mai recent brand local care promite soluții inovatoare în potențarea frumuseții naturale, propune trei tipuri de suplimente care ajută la stabilirea echilibrului interior, sporind, totodată, și frumusețea exterioară.

Suplimentele alimentare Youth Essentials sunt dezvoltate cu ajutorul unor tehnologii farmaceutice performante, alături de experți din Italia și Germania, asociază formule unice de ingrediente și garantează rezultate vizibile și de lungă durată. Glow Boost, suplimentul tip pudră, pe bază de colagen, probiotice, acid hialuronic, vitamina C, zinc și biotină, susține fermitatea și elasticitatea pielii, previne apariția ridurilor, ajută la combaterea liniilor fine existente, dar și a leziunilor acneice. Acesta contribuie, de asemenea, și la întărirea sistemului imunitar, precum și la menținerea sănătății unghiilor și părului.

C Boost, suplimentul produs în Germania pe bază de vitamina C, prin tehnologie lipozomală – un concept de frumusețe unic, ce asigură un grad ridicat de absorbție – stimulează producția de colagen, susține aspectul strălucitor al pielii, contribuie la reducerea petelor provocate de expunerea la raze ultraviolete, combate semnele de îmbătrânire și întărește sistemul imunitar.

Radiance Boost, suplimentul lipozomal care are ca ingredient principal glutationul, cel mai puternic antioxidant non-enzimatic din organism, este destinat menținerii unui nivel optim de hidratare al pielii, oferă tenului un aspect neted și previne formarea ridurilor.

Suplimentele Youth Essentials pot fi achiziționate online, de pe www.youth-essentials.com. Pentru detalii suplimentare, accesează pagina de Instagram @youthessentialsofficial și pagina de Facebook Youth Essentials. (P)

Related Posts

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…

Jennifer Aniston: ”Arăt mai bine acum decât la 20 de ani!”

Jennifer Aniston a acordat un interviu despre rutina ei de fitness, pe care o compară cu cea din…

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, 90210, în lacrimi

O parte dintre vedetele serialului pentru adolescenți extrem de popular în anii ’90, Beverly Hills, 90210 s-au reunit…

Upgrade Education, consiliere educațională pentru elevii care vor să studieze la universități de top din străinătate (P)

Upgrade Education este o firma de consiliere educațională care oferă sprijin elevilor care își doresc să studieze la…

Irina Bossy Ghica: Anul acesta, Karpatia Horse Show aduce puncte de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Irina Bossy Ghica, stră-strănepoata lui Ion Ghica și a lui Gheorghe Grigore Cantacuzino, este moștenitoarea domeniului Cantacuzino de…

Ovidiu Buta: „Moda nu este alchimie și, cu toate acestea, îți poate transforma viața”

Vede colecții de modă și stă de vorbă cu designerii de zeci de ani deja. Este autorul unora…