A List Magazine ∙ December 21, 2021 ∙ 2 min read

Dincolo de produsele cosmetice de îngrijire, cum ar fi serurile, cremele sau procedurile estetice, în cursa pentru întreținerea frumuseții, femeile, dar chiar și bărbații, apelează și la o dietă echilibrată, care vine în întâmpinarea oricărei vârste. O dietă echilibrată nu se referă doar la un regim alimentar bine organizat, ci la unul bogat în ingrediente nutritive, care să sporească nu doar sănătatea interioară a organismului, ci și pe cea exterioară, cum ar fi aspectul pielii, mușchilor sau părului.

Printre nutrienții și ingredientele active care contribuie la sănătatea interioară a organismului, dar și la întreținerea frumuseții naturale exterioare, se numără colagenul, acidul hialuronic, glutationul, vitamina C, biotina, probioticele și altele.

Un nivel optim al tuturor acestor ingrediente active din organism poate fi obținut atât din alimentație, cât și printr-un consum regulat de suplimente alimentare. În acest sens, Youth Essentials, cel mai recent brand local care promite soluții inovatoare în potențarea frumuseții naturale, propune trei tipuri de suplimente care ajută la stabilirea echilibrului interior, sporind, totodată, și frumusețea exterioară.

Suplimentele alimentare Youth Essentials sunt dezvoltate cu ajutorul unor tehnologii farmaceutice performante, alături de experți din Italia și Germania, asociază formule unice de ingrediente și garantează rezultate vizibile și de lungă durată. Glow Boost, suplimentul tip pudră, pe bază de colagen, probiotice, acid hialuronic, vitamina C, zinc și biotină, susține fermitatea și elasticitatea pielii, previne apariția ridurilor, ajută la combaterea liniilor fine existente, dar și a leziunilor acneice. Acesta contribuie, de asemenea, și la întărirea sistemului imunitar, precum și la menținerea sănătății unghiilor și părului.

C Boost, suplimentul produs în Germania pe bază de vitamina C, prin tehnologie lipozomală – un concept de frumusețe unic, ce asigură un grad ridicat de absorbție – stimulează producția de colagen, susține aspectul strălucitor al pielii, contribuie la reducerea petelor provocate de expunerea la raze ultraviolete, combate semnele de îmbătrânire și întărește sistemul imunitar.

Radiance Boost, suplimentul lipozomal care are ca ingredient principal glutationul, cel mai puternic antioxidant non-enzimatic din organism, este destinat menținerii unui nivel optim de hidratare al pielii, oferă tenului un aspect neted și previne formarea ridurilor.

Suplimentele Youth Essentials pot fi achiziționate online, de pe www.youth-essentials.com. Pentru detalii suplimentare, accesează pagina de Instagram @youthessentialsofficial și pagina de Facebook Youth Essentials. (P)

Related Posts

6 lecturi ușoare, de plajă

Din geanta de plajă nu trebuie să lipsească, pe lângă loțiunea SPF, o carte în paginile căreia să…

Cum gestionăm greutatea în vacanță? Cori Grămescu, nutriționist și instructor de pilates oferă sfaturi pentru mese echilibrate și activități benefice

Vacanța este un momentul perfect pentru relaxare și distracție, dar majoritatea oamenilor își exprimă adesea îngrijorarea cu privire…

Vedete prezente la nunta anului, din India

O mulțime vedete au fost invitate la nunta anului, dacă nu a secolului, din India, dintre Anant Ambani…

Gazpacho de mango. Rețetă recomandată de Adi Hădean

Gazpacho de Mango e o variantă exotică la clasica supă rece spaniolă-Gazpacho. Dulceața și aromele tropicale se împletesc…

Sting, cu soția în vacanță. Ce țară din Europa au ales pentru această vară

Sting și Trudie au una dintre cele mai longevive căsnicii din showbiz. Trudie Styler este căsătorită cu celebrul…

Cum arată „dieta” ta financiară? Faci excese sau te uiți atent la Gogoașa de Cheltuieli? 

„Ei bine… eu cred că nici nu-ți dai seama cât de mulți bani cheltuiești pe cafea și pe…

Charlize Theron își deschide studio de dans

Charlize Theron (48 de ani) a făcut recent un anunț surprinzător, după ce, timp de câteva săptămâni, a…

Christina Applegate, actrița care suferă de scleroză multiplă, își scrie memoriile

Christina Applegate, 52 de ani, actrița cunoscută mai ales datorită serialului Familia Bundy, în care a interpretat rolul…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca in fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările importante. Iată ce ne-a atrat atenția!…

Halle Berry și Glenn Close, într-un nou serial alături de Kim Kardashian

O echipă eterogenă se compune pentru un nou serial pe teme legale. Halle Berry, Glenn Close și Kim…