Last-Minute Ideas: 5 cadouri de Crăciun

Oana Tache: Anul trecut am sărbătorit Crăciunul în stil japonez pentru că Lucas e ”Made in Japan”

Suplimentele Youth Essentials, o sursă sigură și rapidă în menținere sănătății organismului și frumuseții pielii

În octombrie părea că mai e o veșnicie până la Crăciun, dar mai sunt câteva zile și încă nu sunt toate cadourile pregătite. Suntem aici și avem super idei!

Idee de cadou de Crăciun: kit de make-up colorat

Pentru o prietenă căreia i-ai promis că îi faci o vizită, pentru sora pe care nu ai văzut-o de ceva timp sau pentru o nepoată simpatică. Prima idee de cadou de Crăciun este un set colorat de machiaj.

Set machiaj Smashbox The L.A. Vibes Gift Set, 215 lei

Setul The L.A. Vibes, în ediție limitată, conține Cover Shot Eye Shadow Palette și Gloss Angeles. Nuanțele variază de la tonurile calde de miere, la nuanțele reci de eucalipt. Finishul poate fi strălucitor, mat sau metalic.

Idee de cadou de Crăciun: setul unui look impecabil

Pentru mama cea cochetă sau pentru o persoană care chiar are tot ce își dorește, un set cu parfum și machiaj este aproape de perfecțiune!

Yves Saint Laurent Mon Paris Eau de Parfum Gift Set, 450 lei

Setul cadou conține: Mon Paris Apa de Parfum 50 ml; Mascara Volume Effet Faux Cils The Curler mini; Rouge Volupté Shine, în nuanța Rouge Tuxedo. Apa de parfum Mon Paris de la Yves Saint Laurent combină senzualitatea moscului alb cu intensitatea notei de patchouli. Mascara Volume Effet Faux Cils The Curler inovează prin peria rotundă cu fibre negre pentru gene curbate și volum excepțional. Rouge Volupté Shine, un motiv în plus de bucurie.

Idee de cadou de Crăciun: skincare pentru relaxare totală

Pentru că toți avem nevoie de o pauză relaxantă și o baie parfumată, un set complet pentru răsfăț se potrivește oricui.

Douglas Joyful Holidays Big Tinbox Gift Set, 93 lei

Setul cadou Joyful Holidays Big Tinbox vine deja într-o cutie din aluminiu reutilizabilă și foarte simpatică. Conține spumă de baie și loțiune pentru corp, săpun parfumat și o lumânare parfumată cu note de caramel sărat, dar și o mască pentru somn odihnitor.

Idee de cadou de Crăciun: setul pentru părul vopsit

Pentru femeia pragmatică, greu de impresionat, dar căreia îi place să aibă grijă să își ascundă vârsta sau să își exprime personalitatea prin nuanța părului, un set pentru îngrijirea părului vopsit este asul din mânecă.

TIGI Set Colour Goddess pentru Par Vopsit, 183 lei

Setul de îngrijire a părului colorat Bed Head Colour Goddess conține șampon și balsam. Bogat în migdale dulci cu vitamina B5 pentru rezistență și în ulei de de cocos hidratant, cele două produse îmbunătățesc vibrația culorii și dau rezistență culorii și firelor.

Idee de cadou de Crăciun: setul pentru grooming

Nu, nu am uitat de bărbați! Cum am putea? Pentru ei, dar mai ales pentru cei dintre ei care au ales să poarte barbă, setul perfect este chiar aici.

Percy Nobleman Beard Travel Tin Set, 127 lei

Ține-l alături de tine și faceți planuri împreună. Kitul de călătorie al lui Percy Nobleman conține: stick de ceară, pieptăne pliabil, insignă.

Foto: pexels, PR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts