Monica Cismaru ∙ September 6, 2023 ∙ 4 min read

După ani de zile în care a stat departe de lumina reflectoarelor, supermodelul anilor 90 Linda Evangelista (58 de ani) iese din nou la rampă într-o serie de ședințe foto și interviuri de impact, în care oferă detalii despre viața ei de după epoca de aur a modelingului, din urmă cu 30 de ani, dar și despre problemele de sănătate întâmpinate de-a lungul timpului.

Recent, Linda Evangelista a apărut pe coperta Vogue alături de fostele ei colege de catwalk, nu mai puțin cunoscutele Cindy Crawford, Naomi Campbell și Christy Turlington. Cele patru grații au reînviat spiritul supermodelelor care dominau lumea modei în urmă cu 30 de ani și ne-au pus la curent cu noutățile din viața lor. Totuși, Linda Evangelista, cea mai scumpă la vedere dintre cele patru, încă are confesiuni de făcut – aceasta oferă detalii cutremurătoare despre starea ei de sănătate din ultimii ani.

linda evangelista
Linda Evangelista

Linda Evangelista povestește că s-a onfruntat cu cancerul, boală care a determinat-o să facă o dublă mastectomie în urmă cu cinci ani. Într-un intreviu acordat WSJ Magazine, alături de o serie de fotografii care ne arată că încă poate concura cu supermodelele de la ora actuală, Evangelista povestește cum, în urmă cu un an, a descoperit un nodul în piept, care s-a dovedit a fi cancer la mușchiul pectoral. Toate acestea vin după câteva intervenții estetice nereușite – de CoolSculpting, care aproape că au desfigurat-o.

Linda Evangelista și Naomi Campbell

Linda Evangelista povestește în amănunt despre procedurile medicale la care a apelat pentru a scăpa de nodulii canceroși și despre felul în care s-a obișnuit cu ideea că boala poate reapărea oricând. ”Știu că sunt cu un picior în groapă, dar sunt într-o stare de spirit bună”, spune supermodelul. Ea nu a oferit detalii despre o eventuală reconstrucție mamară, dar a subliniat că, atunci când a descoperit cancerele, le-a spus doctorilor că n-o interesează aspectul estetic pe care îl va avea în urma operațiilor de înlăturare a tumorilor.

linda evangelista
Linda Evangelista, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Christy Turlington

”Nu mă interesează să arate bine. Vreau să scoateți tot. Vreau să am o gaură în piept când terminați. Mă înțelegeți? Nu vreau să mor din asta”, povestește Evangelista despre felul în care a decurs discuția ei cu doctorii. Aceasta a adăugat că doar câțiva oameni au aflat atunci de afecțiunile ei și că a descoperit cancerul mamar la controlul de rutină anual.

Dupa eșecul procedurilor estetice prin CoolSculpting, în urma cărora Linda nu s-a mai expus în public timp de șase ani, aceasta a apelat la operații de liposcuție pentru a remedia pe cât posibil problema, iar în februarie 2022 anunța că s-a săturat să trăiască cu acest complex. Modelul a dat în judecată compania care a conceput procedirile estetice ce au desfigurat-o și a decis să ia din nou viața în piept, cu bune și cu rele. ”Sunt vindecată mental? Absolut deloc. Dar sunt recunoscătoare pentru sprijinul pe care l-am primit din partea prietenilor și al industriei. Dar cu siguranță n-o să mă mai vedeți niciodată în costum de baie. O să fie greu să-mi găsesc joburi cu aspectul meu alterat- fără retușuri, fără lenjerie modelatoare sau compresivă”, a mai spus Linda Evangelista.

Linda Evangelista a mai vorbit și despre relața specială pe care are o are cu Salma Hayek, mama vitregă a fiului ei, Augustin James (16 ani), pe care îl are cu François-Henri Pinault.

”O iubesc pe această femeie. Este dedicată familiei și are o energie bună. Este o adevăraă binecuvântare pentru noi. A fost foarte generoasă și bună cu mine când am făcut tratamentul de chimioterapie”, spune modelul.

Foto: Hepta

Related Posts

Gustul original al muzicii bune & al experiențelor pe măsură alături de Beck’s

UNLOCK Y0UR EXPERIENCES alături de Beck’s: de 20 de ani în România, de 150 de ani în toată…

Cum arată ultimul sezon din Sex Education: interviu cu Ncuti Gatwa (Eric)

Știi că urmează un weekend reușit de toamnă atunci când Netflix lansează cel de-al patrulea (și ultimul, din…

Heidi Klum răspunde criticilor legate de fotografiile în lenjerie intimă alături de fiica ei

Modelul Heidi Klum (49 de ani) a luat parte la o campanie pentru un brand de lenjerie intimă…

”Diavolul se îmbracă de la Prada” devine musical, la Londra, cu muzică semnată de Elton John

Celebrul film Diavolul se îmbracă de la Prada, inspirat de cartea omonimă scrisă de Lauren Weisberger, va avea…

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…