linda evangelista
victoria david beckham colectie primavara vara 2022
Eliza Spencer, Lady Amelia Spencer

Fostul supermodel Linda Evangelista pretinde că a rămas deformată din cauza procedurilor estetice

Cea mai recentă colecție de haine creată de Victoria Beckham, inspirată de soțul ei, David Beckham

Nepoatele Prințesei Diana – Lady Amelia și Eliza Spencer – noile atracții mondene ale evenimentelor high-class europene

linda evangelista

Unul dintre cele mai de succes supermodele ale anilor ’90, Linda Evangelista (56 de ani), se plânge într-o postare publică pe social media că a rămas cu sechele după o populară procedură de slăbire. Fosta vedetă a catwalk-ului pretinde că este de nerecunoscut după procedura estetică de slăbire prin criolipoliză, care a deformat-o și a devastat-o din punct de vedere emoțional.

Mă adresez celor care mă urmăresc și care se întreabă de ce n-am mai apărut în public și n-am mai lucrat ca model, cum au făcut colegele mele, cu o carieră înfloritoare. Am fost desfigurată brutal din cauza procedurii Zeltiq’s CoolSculpting, care a făcut exact opusul a ceea ce pretindea”, le-a transmis Evangelista celor 906 000 de urmăritori de pe Instagram, transmite Hollywood Reporter.

linda evangelista

Modelul pretinde că, în loc s-o scape de surplusul de grăsime de pe corp, procedura a făcut ca acest strat adipos să crească, ceea ce a lăsat-o deformată, chiar și după ce a încercat să repare paguba prin două intervenții chirurgicale de corectare a erorilor. ”Sunt de nerecunoscut”, se plânge Linda Evangelista, considerată la un moment dat una dintre cele mai frumoase femei din lume.

linda evangelista

Evangelista detaliază problema ei și spune ca a dezvoltat o afecțiune numită hiperplazie adipoasă paradoxală, ceea ce înseamnă o creștere a țesutului adipos tratat, efect advers ce poate apărea în urma procedurii la mai puțin de 0,1 % din cazurile tratate. De cele mai multe ori, acest efect secundar apare în cazul bărbaților și nu este periculos pentru sănătate, dar lasă urme inestetice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Linda Evangelista (@lindaevangelista)

Modelul de origine canadiană a mai menționat că intenționează să dea în judecata compania la care a apelat pentru procedura estetică de slăbire. ”Am obosit să mai trăiesc astfel. Aș vrea să ies în lume cu capul sus, chiar dacă nu mai arăt așa cum mă știa lumea”, adaugă Linda Evangelista.

linda evangelista
Linda Evangelista (centru), alături de Christy Turlington și de Naomi Campbell

Cariera în modelling a Lindei Evagelista a început în 1984, când a semnat un contract de management cu Elite Model și s-a mutat din Canada la New York. La sugestia reputatului fotograf de modă Peter Lindbergh, Linda s-a tuns scurt în 1988, iar tunsoarea ei i-a împrumutat imediat numele și a fost reprodusă apoi de nenumărate femei. A fost descrisă în industria modei ca fiind femeia-cameleon , datorită schimbărilor dese de look pe care le adopta. A devenit la începutul anilor ’90 una dintre cele mai cunoscute modele din lume, activitate din care s-a retras în 1998, dar la care a revenit trei ani mai târziu, când a derulat campanii sporadice. A fost desemnată Cel mai mare supermodel al tuturor timpurilor în cadrul show-ului de televiziune Fashion File, din 2008.

 

Foto: Hepta

Related Posts