Helena Christensen, în ipostaze senzuale pentru campania unei linii de lenjerie intimă de lux

helena christensen coco de mer

Helena Christensen se afla într-o formă de zile mari și nu ezită să-și arate silueta impecabilă în ipostaze sexy. Fostul supermodel face reclamă unei linii de lenjerie intimă de lux, Coco De Mer, din propriul ei apartament din New York, unde a realizat câteva cadre seducătoare, în care lasă puțin loc imaginației.

Helena Christensen a fost aleasă drept model exclusiv pentru a pune în valoare piesele rafinate de lenjerie intimă Coco De Mer și se pare că, în cazul ei, vârsta e doar un număr. Modelul de origine daneză are 52 de ani, dar arată mai bine ca niciodată.

helena christensen coco de mer

helena christensen coco de mer

Nu numai că Helena este protagonista reclamei pentru lenjerie intimă, ci și realizatoarea conceputului artistic și regizoral. Sub conceptul The Ultimate Female Gaze, modelul s-a fotografiat în apartamentul ei – din baie și până în dormitor într-unele dintre cele mai seducătoare cadre.

helena christensen coco de mer

helena christensen coco de mer

helena christensen coco de mer

Cariera în modelling a Helenei Christensen a început in 1986, când a câștigat titlul de Miss Universe Danemarca. La începutul anilor 90, Helena se afla deja în cercul select al celor mai de succes modele ale lumii, alături de Linda Evangelista, Christy Turlington, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Elle Macpherson și Claudia Schiffer. 

Helena Christensen are un fiu în vârstă de 21 de ani, Mingus, al cărui tată este actorul Norman Reedus, actualul soț al actriței Diane Kuger. 

Foto: Coco De Mer

Categorii Lifestyle