Naomi Campbell, Cindy Crawford, Christy Turlington și Linda Evangelista, protagonistele unui documentar despre viața supermodelelor

supermodele

The Supermodels este cel mai nou documentar dedicat vieții celor mai cunoscute modele din lume, care s-au remarcat în anii ’90. Din pleiada de modele prezentate în producție fac parte vedete precum Naomi Campbell, Cindy Crawford, Christy Turlington și Linda Evangelista, cele care au instituit conceptul de supermodel.

Viața și cariera supermodelelor Naomi Campbell, Cindy Crawford, Christy Turlington și Linda Evangelista va fi reflectată în noul documentar realizat de Apple TV+ , iar producția va analiza impactul pe care acestea l-au avut asupra lumii modei și nu numai.

Seria va fi regizată de dubla câștigătoare a premiului Oscar Barbara Kopple. ”Eu și cu surorile mele Christy, Linda și Cindy suntem încântate peste măsură să ne împărtășim poveștile și sperăm noi, să inspirăm și să motivăm prin călătoria noastră pe scena modei”, a spus Naomi Campbell (50 de ani).

supermodeleChristy Turlington, Linda Evangelista, Naomi Campbell 

Sunt nerăbdătoare să mă reîntâlnesc cu prietenele mele pentru a celebra și a analiza felul în care supermodelele au schimbat percepțiile tradiționale asupra meseriei noastre și au împins limitele modellingului în industria modei. În acest documentar, intenționăm să explorăm dinamica personalităților nostre și felul în care am influențat media și cultura pe parcursul unei ere iconice”, adaugă Cindy Crawford (54 de ani).

supermodele

Cindy Crawford 

supermodele

Christy Turlington, Naomi Campbell, Linda Evangelista 

Povestea din The Supermodels demarează în anii ’80, la începutul carierelor modelelor și expune felul în care cele patru dive, care provin din colțuri diferite ale lumii, au atins notoritatea supremă și felul în care acestea au netezit drumul pentru generațiile următoare. Documentarul va avea patru părți și va aborda și activitatea supermodelelor din prezent – care nu se mai limitează doar la industria modei, ci s-a extins și la activism, filantropie și afaceri.

supermodele

Linda Evangelista și Naomi Campbell 

Este extraordinar faptul că avem în sfârșit ocazia să ne spunem povestea. Aș vrea ca publicul să nu vadă doar poveștile individuale, dar și puterea prieteniei, a urmării visurilor și a perseverenței”, a spus Linda Evangelista.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle