A List Magazine ∙ March 3, 2020 ∙ 4 min read

sore erin

Sore a lansat un nou videoclip, ”Ce faci, fată?”, pentru care semnează regia, versurile și muzica și în care apare și fetița ei, Erin. 

Sore este o artistă completă care își compune singură muzica, versurile pieselor și semnează regia propriilor ei videoclipuri. Cea mai recentă melodie a artistei este „Ce faci, fată?”, „un boost” muzical de încredere în forțele proprii și de susținere pentru toate fetele și femeile care îi ascultă muzica. În videoclip apare în premieră și fiica ei, Erin (4 ani), care joacă rolul mamei ei în copilărie, iar colegele lui Erin de gradiniță le interpretează pe prietenele ei de când Sore era mică.

sore ce faci, fata

Interacțiunea dintre Sore și Erin aduce un plus de sensibilitate poveștii video transmise prin piesa „Ce faci, fată?” și face ca mesajul ei să fie puternic și să sublinieze că încrederea în forțele proprii este o lecție care se predă încă din copilărie. „M-am gândit la fata mea și la toate de-ce-urile pe care mi le adresează, pornind de la lucruri concrete până la lucruri subiective, profunde. Observ pe zi ce trece că lucrurile pe care i le repet legate de încredere, visuri și valori personale devin din ce în ce mai împământenite în personalitatea ei, așa că eu cred că un adult puternic și bine crescut se conturează, evident, din copilărie. Erin și-a dorit să filmeze, e deja măricică și înclinația ei spre artă este evidentă prin activitățile zilnice. Eu cred că femeile sunt fetițe în interiorul lor, mă regăsesc atât de mult în Erin încât îmi imaginez că fiecare dintre noi are un “eu” copil în el și se refugiază acolo când îi permite timpul”, explică Sore.

 

View this post on Instagram

 

Gaseste diferentele. 😂

A post shared by SORE (@soreonline) on

 

Deși nerăbdătoare să vină mai repede ziua de filmare promisă de mama ei, Erin s-a dovedit a fi un actor disciplinat, dar și o sursă de emoții suplimentare pentru Sore: „La filmare a fost atât de cuminte și de emoționată, încât mi-a fost dificil să gestionez toată situația. Aparent eram foarte organizată și stăpână pe sine, însă recunosc faptul că în cele două ore cât au filmat fetițele, am transpirat și m-a luat amețeala. Întâmplător sau nu, la primul cadru după ce au plecat copiii, am semi-leșinat, căzând de pe o bancă. Așa e cu emoțiile, nu te joci”, glumește Sore, care a ales ca locație pentru filmarea clipului sau Liceul Internațional IOANID, pentru a aduce un aer din anii ’60 atât prin costumele semnate de Hard Coeur, cât și prin scenografie și locație, liceul fiind într-un vechi palat din București.

sore

 

sore

 

sore

 

Inspirată din prietenia de o viață,la bine și la greu, pe care o are cu gașca ei de fete, Sore a compus piesa „Ce faci, fată?” din dorința de a îndemna fetele și femeile să-și vadă mai întâi calitățile pentru a ajunge să se iubească, să se aprecieze mai mult și să nu mai accepte jumătăți de măsură în relațiile lor. „Mi-ar plăcea să știu că trailerul, piesa și clipul le fac pe fete să fie mai blânde cu ele însele. Ne grăbim atât de tare să ne vedem defectele, încât ne e mult mai greu să ne apreciem calitățile. Când aveam 17 ani și mi-era jenă să port fuste scurte, pentru că subiectul “celulita” era foarte prezent în discuțiile de la liceu, mama mi-a spus o vorbă care se regăsește și în trailerul clipului: Învață să-ți apreciezi și să-ți iubești corpul. În 20 de ani te vei uita la poze cu tine și-ți vei da seama cât de frumoasă erai, de fapt”, mărturisește Sore, care, de multe ori în viață, a fost trezită la realitate de prietenele și de mama ei pentru a se iubi, cu bune și cu rele.

Related Posts

Taylor Swift și-a lansat un nou album- The Tortured Poets Department

Taylor Swift (34 de ani) nu ia nicio pauză și lansează cel de-al 11-lea ei album de studio,…

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…