A List Magazine ∙ March 3, 2020 ∙ 4 min read

sore erin

Sore a lansat un nou videoclip, ”Ce faci, fată?”, pentru care semnează regia, versurile și muzica și în care apare și fetița ei, Erin. 

Sore este o artistă completă care își compune singură muzica, versurile pieselor și semnează regia propriilor ei videoclipuri. Cea mai recentă melodie a artistei este „Ce faci, fată?”, „un boost” muzical de încredere în forțele proprii și de susținere pentru toate fetele și femeile care îi ascultă muzica. În videoclip apare în premieră și fiica ei, Erin (4 ani), care joacă rolul mamei ei în copilărie, iar colegele lui Erin de gradiniță le interpretează pe prietenele ei de când Sore era mică.

sore ce faci, fata

Interacțiunea dintre Sore și Erin aduce un plus de sensibilitate poveștii video transmise prin piesa „Ce faci, fată?” și face ca mesajul ei să fie puternic și să sublinieze că încrederea în forțele proprii este o lecție care se predă încă din copilărie. „M-am gândit la fata mea și la toate de-ce-urile pe care mi le adresează, pornind de la lucruri concrete până la lucruri subiective, profunde. Observ pe zi ce trece că lucrurile pe care i le repet legate de încredere, visuri și valori personale devin din ce în ce mai împământenite în personalitatea ei, așa că eu cred că un adult puternic și bine crescut se conturează, evident, din copilărie. Erin și-a dorit să filmeze, e deja măricică și înclinația ei spre artă este evidentă prin activitățile zilnice. Eu cred că femeile sunt fetițe în interiorul lor, mă regăsesc atât de mult în Erin încât îmi imaginez că fiecare dintre noi are un “eu” copil în el și se refugiază acolo când îi permite timpul”, explică Sore.

 

View this post on Instagram

 

Gaseste diferentele. 😂

A post shared by SORE (@soreonline) on

 

Deși nerăbdătoare să vină mai repede ziua de filmare promisă de mama ei, Erin s-a dovedit a fi un actor disciplinat, dar și o sursă de emoții suplimentare pentru Sore: „La filmare a fost atât de cuminte și de emoționată, încât mi-a fost dificil să gestionez toată situația. Aparent eram foarte organizată și stăpână pe sine, însă recunosc faptul că în cele două ore cât au filmat fetițele, am transpirat și m-a luat amețeala. Întâmplător sau nu, la primul cadru după ce au plecat copiii, am semi-leșinat, căzând de pe o bancă. Așa e cu emoțiile, nu te joci”, glumește Sore, care a ales ca locație pentru filmarea clipului sau Liceul Internațional IOANID, pentru a aduce un aer din anii ’60 atât prin costumele semnate de Hard Coeur, cât și prin scenografie și locație, liceul fiind într-un vechi palat din București.

sore

 

sore

 

sore

 

Inspirată din prietenia de o viață,la bine și la greu, pe care o are cu gașca ei de fete, Sore a compus piesa „Ce faci, fată?” din dorința de a îndemna fetele și femeile să-și vadă mai întâi calitățile pentru a ajunge să se iubească, să se aprecieze mai mult și să nu mai accepte jumătăți de măsură în relațiile lor. „Mi-ar plăcea să știu că trailerul, piesa și clipul le fac pe fete să fie mai blânde cu ele însele. Ne grăbim atât de tare să ne vedem defectele, încât ne e mult mai greu să ne apreciem calitățile. Când aveam 17 ani și mi-era jenă să port fuste scurte, pentru că subiectul “celulita” era foarte prezent în discuțiile de la liceu, mama mi-a spus o vorbă care se regăsește și în trailerul clipului: Învață să-ți apreciezi și să-ți iubești corpul. În 20 de ani te vei uita la poze cu tine și-ți vei da seama cât de frumoasă erai, de fapt”, mărturisește Sore, care, de multe ori în viață, a fost trezită la realitate de prietenele și de mama ei pentru a se iubi, cu bune și cu rele.

Related Posts

Proprietarul brandului Ray-Ban, Leonardo Del Vecchio, a murit la vârsta de 87 de ani

Leonardo Del Vecchio, proprietarul brandurilor de acccesorii Ray-Ban și Oakley,  a murit la vârsta de 87 de ani,…

8 filme și seriale care se simt ca o vacanță de vară

Zile de vară, soare, sentimentul că toate problemele au rămas în urmă, relaxare la plajă sau într-un loc…

Cel de-al doilea episod #GataDeBusiness, cu Andreea Esca, este aici! 

Andreea Esca este din nou pregătită să îți spună o poveste. De data aceasta, o poveste reală despre…

Harry Styles lansează o colecție de haine alături de Gucci

Harry Styles, unul dintre cei mai de succes cântăreți la ora actuală, lansează o colecție de haine alături…

Cum arată cea mai recentă achiziție imobiliară făcută de Nicole Kidman în Sydney

Australianca Nicole Kidman (55 de ani) își extinde de la an la an portofoliul imobiliar din Sydney. Actrița…

Lectura de vacanță – Ce cărți citesc vedetele?

Timpul trece altfel în vacanță. Frumusețea după-amiezelor leneșe de vară nu este întrecută decât de timpul petrecut citind…

Casa noastră/ Utama câștigă Trofeul Transilvania la cea de-a 21-a ediție TIFF

Câștigătorii celei de-a 21-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania au fost aplaudați sâmbătă seară, pe 25…

Sharon Stone povestește că pierdut nouă sarcini de-a lungul vieții

Sharon Stone (64 de ani) face consfesiuni dureroase despre cele nouă sarcini pe care le-a pierdut de-a lungul…

Rupert Murdoch, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, divorțează de Jerry Hall

Nu există vârstă limită pentru mariaj sau pentru divorț, iar acest lucru e demonstrat cel mai bine Rupert…

Primul tablou oficial cu Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton

Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton, au parte începând de acum de un tablou oficial, făcut…