A List Magazine ∙ March 3, 2020 ∙ 4 min read

sore erin

Sore a lansat un nou videoclip, ”Ce faci, fată?”, pentru care semnează regia, versurile și muzica și în care apare și fetița ei, Erin. 

Sore este o artistă completă care își compune singură muzica, versurile pieselor și semnează regia propriilor ei videoclipuri. Cea mai recentă melodie a artistei este „Ce faci, fată?”, „un boost” muzical de încredere în forțele proprii și de susținere pentru toate fetele și femeile care îi ascultă muzica. În videoclip apare în premieră și fiica ei, Erin (4 ani), care joacă rolul mamei ei în copilărie, iar colegele lui Erin de gradiniță le interpretează pe prietenele ei de când Sore era mică.

sore ce faci, fata

Interacțiunea dintre Sore și Erin aduce un plus de sensibilitate poveștii video transmise prin piesa „Ce faci, fată?” și face ca mesajul ei să fie puternic și să sublinieze că încrederea în forțele proprii este o lecție care se predă încă din copilărie. „M-am gândit la fata mea și la toate de-ce-urile pe care mi le adresează, pornind de la lucruri concrete până la lucruri subiective, profunde. Observ pe zi ce trece că lucrurile pe care i le repet legate de încredere, visuri și valori personale devin din ce în ce mai împământenite în personalitatea ei, așa că eu cred că un adult puternic și bine crescut se conturează, evident, din copilărie. Erin și-a dorit să filmeze, e deja măricică și înclinația ei spre artă este evidentă prin activitățile zilnice. Eu cred că femeile sunt fetițe în interiorul lor, mă regăsesc atât de mult în Erin încât îmi imaginez că fiecare dintre noi are un “eu” copil în el și se refugiază acolo când îi permite timpul”, explică Sore.

 

View this post on Instagram

 

Gaseste diferentele. 😂

A post shared by SORE (@soreonline) on

 

Deși nerăbdătoare să vină mai repede ziua de filmare promisă de mama ei, Erin s-a dovedit a fi un actor disciplinat, dar și o sursă de emoții suplimentare pentru Sore: „La filmare a fost atât de cuminte și de emoționată, încât mi-a fost dificil să gestionez toată situația. Aparent eram foarte organizată și stăpână pe sine, însă recunosc faptul că în cele două ore cât au filmat fetițele, am transpirat și m-a luat amețeala. Întâmplător sau nu, la primul cadru după ce au plecat copiii, am semi-leșinat, căzând de pe o bancă. Așa e cu emoțiile, nu te joci”, glumește Sore, care a ales ca locație pentru filmarea clipului sau Liceul Internațional IOANID, pentru a aduce un aer din anii ’60 atât prin costumele semnate de Hard Coeur, cât și prin scenografie și locație, liceul fiind într-un vechi palat din București.

sore

 

sore

 

sore

 

Inspirată din prietenia de o viață,la bine și la greu, pe care o are cu gașca ei de fete, Sore a compus piesa „Ce faci, fată?” din dorința de a îndemna fetele și femeile să-și vadă mai întâi calitățile pentru a ajunge să se iubească, să se aprecieze mai mult și să nu mai accepte jumătăți de măsură în relațiile lor. „Mi-ar plăcea să știu că trailerul, piesa și clipul le fac pe fete să fie mai blânde cu ele însele. Ne grăbim atât de tare să ne vedem defectele, încât ne e mult mai greu să ne apreciem calitățile. Când aveam 17 ani și mi-era jenă să port fuste scurte, pentru că subiectul “celulita” era foarte prezent în discuțiile de la liceu, mama mi-a spus o vorbă care se regăsește și în trailerul clipului: Învață să-ți apreciezi și să-ți iubești corpul. În 20 de ani te vei uita la poze cu tine și-ți vei da seama cât de frumoasă erai, de fapt”, mărturisește Sore, care, de multe ori în viață, a fost trezită la realitate de prietenele și de mama ei pentru a se iubi, cu bune și cu rele.

Related Posts

Case pe case: Vedetele fac schimb de case: Liviu Teodorescu ne prezintă noua casă a lui Sore

Vedetele au făcut schimb de case la inițiativa Storia.ro, platforma de imobiliare cu cele mai multe anunțuri și,…

Celine Dion suferă de o boală incurabilă. Artista își anulează toate concertele

Celine Dion (54 de ani) a anunțat că suferă de o boală incurabilă, de sindromul omului înțepenit, o…

Catherine Zeta-Jones, la braț cu fiul ei, Dylan Michael Douglas

Catherine Zeta-Jones a avut o apariție de impact la premiera filmului National Treasure: Edge of History din Los…

Olivia Addams: Când lansez o piesă, am un anumit tip de content pregătit pentru fiecare platformă online

Olivia Addams este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și nu numai. La vârsta de…

Inul este IN!

Cu toții ne dorim confort și calitate în propria locuință, iar țesăturile din in ocupă în continuare un…

Faimoasa orchestră Johann Strauss Ensemble va susține Concertul „CRĂCIUN VIENEZ”, la Sala Palatului

Faimoasa orchestră Johann Strauss Ensemble va susține Concertul „CRĂCIUN VIENEZ”, cel mai reprezentativ eveniment muzical al sărbătorilor de…

Meghan&Harry, apariție surprinzătoare la New York, cu doar două zile înainte de lansarea documentarului lor

Meghan Markle și Prințul Harry au avut o apariție surpriză la New York, la o gală unde au…

Premiera de gală Emily in Paris- sezonul 3 a reunit întreaga distribuție a serialului de succes în capitala Franței

Întreaga distribuție a a serialului de succes Emily in Paris s-a reunit marți seara în capital Franței pentru…

Istanbul – un rai al pasionaților de shopping

Cuprinsă de un sentiment nostalgic pentru că săptămâna trecută pe vremea aceasta singurele cuvinte ce îmi traversau mintea…

Kirstie Alley: ”25 de lucruri pe care nu le știați despre mine”

Vestea morții lui Kirstie Alley din cauza cancerului a îndurerat întreaga lume. Actrița se bucura de o popularitate…