Sore lansează o nouă piesă- „Lângă tine”

La început de an, Sore vine cu noutăți pentru fanii săi. Artista apare acum într-o nouă ipostază- ea este captivă într-o închisoare, în videoclipul regizat pentru noua piesă „Lângă tine”.

„Am ales o închisoare ca decor principal pentru clip, pentru a sugera încorsetarea în care ne ținem singuri, o închisoare a minții. Tot clipul este o metaforă, este o călătorie spirituală, de la tortură, la evadare, la regăsire. Finalul videoclipului explică simplu și curat că noi suntem și judecătorii, dar și salvatorii noștri.”, explică artista ideea care a stat la baza creației sale.

Piesa „Lângă tine” vorbește despre sentimentele care se nasc în urma unei relații toxice, despre captivitate și despre eliberare.

„Știm cu toții cum e, toți ne-am lovit de o astfel de stare la un moment dat, într-o formă sau alta, romantică sau profesională, iar în clip am dorit să subliniez faptul că doar noi suntem responsabili pentru puterea pe care o oferim altor oameni asupra noastra. Noi suntem singurii care putem opri un abuz, de orice natură, asupra noastră. Puterea este în noi și trebuie să o conștientizăm, să învățăm să ne iubim și să ne prețuim.”, mărturisește artista.

Categorii Lifestyle