Monica Cismaru ∙ January 23, 2024 ∙ 2 min read

Sofia Vergara (51 de ani) a anunțat că divorțează de soțul ei, actorul Joe Manganiello (47 de ani) astă vară, în iulie. De atunci, fiecare și-a refăcut viața alături de alți parteneri, fără să împărtășească adevăratele motive care au stat la baza despărțirii lor și au invocat diferențele ireconciliabile.

Acum, Sofia Vergara, aflată în plină campanie de promovare a celui mai recent film al său, serialul inspirat de regina drogurilor Griselda Marcos, a vorbit deschis despre ce a stat la baza divorțului de Manganiello.

sofia vergara
Sofia Vergara și Joe Manganiello

Actrița de origine columbiană a dezvăluit că fostul ei soț își dorea copii, iar ea nu mai voia să devină din nou mamă. Vergara are un fiu în vârstă de 32 de ani, Manolo Gonzalez Vergara, pe care l-a adus pe lume când avea 19 ani.

sofia vergara

Mariajul meu a eșuat din cauză că soțul meu era mai tânăr decât mine; el își dorea copii, iar eu n-am vrut să fiu o mamă în vârstă. Mi se pare că n-ar fi fost drept față de copil. Respect pe oricine face asta, dar nu e pentru mine. Am avut un fiu la 19 ani, care are acum 32 de ani, și sunt gata să devin bunică, nu mamă. Așa că, dacă îmi întâlnesc o nouă dragoste, trebuie să aibă deja copii”, a mărturisit vedeta într-un interviu acordat publicației El País. ”Aproape că am ajuns la menopauză; așa decurg lucrurile natural”.

La momentul divorțului, Sofia Vergara și Joe Manganiello au emis un comunicat prin care spuneau: ”Am luat dificila decizie de a divorța. Suntem doi oameni care țin unul la celălalt foarte mult și vă rugăm să ne respectați intimitatea în această perioadă în care ne îndreptăm spre alte etape ale vieții noastre”.

La scurt timp după divorț, fiecare dintre cei doi foști soți și-a găsit câte un nou partener. Joe Manganiello s-a afișat alături de actrița Caitlin O’Connor, iar Sofia Vergara a început o poveste de dragoste cu chirurgul ortoped Justin Saliman.

Foto: Hepta

Related Posts

Taylor Swift și-a lansat un nou album- The Tortured Poets Department

Taylor Swift (34 de ani) nu ia nicio pauză și lansează cel de-al 11-lea ei album de studio,…

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…