Monica Cismaru ∙ October 31, 2022 ∙ 3 min read

După o pauză muzicală de cinci ani, Shania Twain (57 de ani) revine cu un nou album și anunțp un nou turneu mondial, în America de Nord și în Europa, care va demara la primăvară.

Shania Twain, regina country-popz, reapare pe firmanent cu un aer fresh, încărcat de semnificația conform căreia nu trebuie să uite niciodată ca este o femeie puternică.

Shania Twain va lansa cel de-al șaselea ei album de studio, intitulat Queen of Me, care va fi disponibil din 3 februarie 2023, iar turneul mondial, care va avea 49 de concerte, va demara în luna aprilie a anului viitor. Alături de Shania Twain, pe scenă vor mai urca artiști country cunoscuți, precum Kelsea Ballerini, Lindsay Ell, Hailey Whitters, BRELAND, Robyn Ottolini, Priscilla Block sau Mickey Guyton.

shania twain

”Sunt încântată să anunț noul meu album și un turneu. Zilele acestea mă simt foartebine în propria mea piele, iar acest album reflectă muzical aceste trăiri. Viața e scurtă și vreau să evoluez, să mă simt puternică, încrezătoare și să debordez de fericire. Vreau să transmit mesajul clar conform căruia ca femeie, trebuie să știu că sunt puternică și, prin cântecele mele, să vă reamintesc și vouăacest lucru. Aveți puterea în voi”, a transmis cântăreața pe Instagram.

shania twain

”Vreau să celebrez acest nou capitol din viața mea în acest turneu! Sunt gata să pornesc din nou la drum și să cânt alături de voi, să dansăm și să ne distrăm la maximum! O să fie o mega-petrecere – fără inhibiții, fără condiționări, hai să ne dăm frâu liber!”, a mai spus artista.

În luna septembrie, Shania Twain a lansat primul ei single din ultimii cinci ani, intitulat ”Waking Up Dreaming”, cu un videoclip inspirat din anii 80. ”Waking Up Dreaming” a venit la două luni de lansarea documentarului biografic ”Not Just A Girl”- în care Shania Twain face confesiuni intime despre viața ei și vorbește despre eșecul mariajului ei cu producătorul muzical Robert “Mutt” Lange, care a părăsit-o pentru prietena ei cea mai bună, dar și despre teama că-și va pierde vocea din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat la un moment dat.

Foto: Hepta

Related Posts

Cele mai întâlnite afecțiuni care îi aduc pe români la dermatolog

Deși există corelări între apariția anumitor simptome ale afecțiunilor și sezon, iar unele tipuri de tratament se pretează…

Emma Răducanu, decorată de Regele Charles al III-lea la Castelul Windsor

Jucătoarea de tenis de origine română a reuşit performanţa de-a aduce primul trofeu US Open pentru Marea Britanie,…

Ce filme și seriale noi vedem în decembrie pe platformele de streaming

Filme de Crăciun, sezoane noi din serialele noastre preferate, povești numai bune pentru serile de iarnă: iată care…

Ciocolată caldă în trei variante, rețete by Chef Adi Hădean

Ce poate fi mai plăcut în sezonul rece decât o cană de ciocolată caldă, servită pe canapeaua de…

Zi de bine, România! – De 1 Decembrie, la PRO TV

  PRO TV a pregătit un program special de 1 Decembrie. Cătălin Măruță, Lili Sandu, Shurubel și Bogdan…

Cel mai bine tăinuit secret de la Palat, despre Regina Elisabeta, a fost dezvăluit

Suveranul cu cea mai îndelungată domnie din istoria Marii Britanii, Regina Elisabeta a II-a, a încetat din viață…

Nicola Peltz, nora Victoriei Beckham, în rol de vedetă Playboy în fimul ”Welcome to Chippendales”

Nicola Peltz Beckham, nora Victoriei Beckham și soția lui Brooklyn Beckham, a primit rolul vieții ei (de până…

Complexul rezidențial STEJARII este, de 14 ani, un etalon pe piața imobiliarelor de lux

Complexul rezidențial exclusivist Stejarii împlinește toamna aceasta 14 ani de la momentul lansării proiectului. Dezvoltat de Țiriac Imobiliare,…

Lourdes Leon, fiica Madonnei, calcă pe urmele mamei ei și se lansează în muzică

Lourdes Leon, fiica Madonnei, își asumă un risc imens și se lansează cu capul înainte în industria muzicală….

Ce vedete au început pregătirile pentru Crăciun

Pentru Reese Witherspoon, Kylie Jenner, Lindsay Lohan, Katy Perry și Millie Bobby Brown, numărătoarea inversă pentru Crăciun a…