Monica Cismaru ∙ October 31, 2022 ∙ 3 min read

După o pauză muzicală de cinci ani, Shania Twain (57 de ani) revine cu un nou album și anunțp un nou turneu mondial, în America de Nord și în Europa, care va demara la primăvară.

Shania Twain, regina country-popz, reapare pe firmanent cu un aer fresh, încărcat de semnificația conform căreia nu trebuie să uite niciodată ca este o femeie puternică.

Shania Twain va lansa cel de-al șaselea ei album de studio, intitulat Queen of Me, care va fi disponibil din 3 februarie 2023, iar turneul mondial, care va avea 49 de concerte, va demara în luna aprilie a anului viitor. Alături de Shania Twain, pe scenă vor mai urca artiști country cunoscuți, precum Kelsea Ballerini, Lindsay Ell, Hailey Whitters, BRELAND, Robyn Ottolini, Priscilla Block sau Mickey Guyton.

shania twain

”Sunt încântată să anunț noul meu album și un turneu. Zilele acestea mă simt foartebine în propria mea piele, iar acest album reflectă muzical aceste trăiri. Viața e scurtă și vreau să evoluez, să mă simt puternică, încrezătoare și să debordez de fericire. Vreau să transmit mesajul clar conform căruia ca femeie, trebuie să știu că sunt puternică și, prin cântecele mele, să vă reamintesc și vouăacest lucru. Aveți puterea în voi”, a transmis cântăreața pe Instagram.

shania twain

”Vreau să celebrez acest nou capitol din viața mea în acest turneu! Sunt gata să pornesc din nou la drum și să cânt alături de voi, să dansăm și să ne distrăm la maximum! O să fie o mega-petrecere – fără inhibiții, fără condiționări, hai să ne dăm frâu liber!”, a mai spus artista.

În luna septembrie, Shania Twain a lansat primul ei single din ultimii cinci ani, intitulat ”Waking Up Dreaming”, cu un videoclip inspirat din anii 80. ”Waking Up Dreaming” a venit la două luni de lansarea documentarului biografic ”Not Just A Girl”- în care Shania Twain face confesiuni intime despre viața ei și vorbește despre eșecul mariajului ei cu producătorul muzical Robert “Mutt” Lange, care a părăsit-o pentru prietena ei cea mai bună, dar și despre teama că-și va pierde vocea din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat la un moment dat.

Foto: Hepta

Related Posts

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…

Jennifer Aniston: ”Arăt mai bine acum decât la 20 de ani!”

Jennifer Aniston a acordat un interviu despre rutina ei de fitness, pe care o compară cu cea din…

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, 90210, în lacrimi

O parte dintre vedetele serialului pentru adolescenți extrem de popular în anii ’90, Beverly Hills, 90210 s-au reunit…

Upgrade Education, consiliere educațională pentru elevii care vor să studieze la universități de top din străinătate (P)

Upgrade Education este o firma de consiliere educațională care oferă sprijin elevilor care își doresc să studieze la…

Irina Bossy Ghica: Anul acesta, Karpatia Horse Show aduce puncte de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Irina Bossy Ghica, stră-strănepoata lui Ion Ghica și a lui Gheorghe Grigore Cantacuzino, este moștenitoarea domeniului Cantacuzino de…