Monica Cismaru ∙ October 31, 2022 ∙ 3 min read

După o pauză muzicală de cinci ani, Shania Twain (57 de ani) revine cu un nou album și anunțp un nou turneu mondial, în America de Nord și în Europa, care va demara la primăvară.

Shania Twain, regina country-popz, reapare pe firmanent cu un aer fresh, încărcat de semnificația conform căreia nu trebuie să uite niciodată ca este o femeie puternică.

Shania Twain va lansa cel de-al șaselea ei album de studio, intitulat Queen of Me, care va fi disponibil din 3 februarie 2023, iar turneul mondial, care va avea 49 de concerte, va demara în luna aprilie a anului viitor. Alături de Shania Twain, pe scenă vor mai urca artiști country cunoscuți, precum Kelsea Ballerini, Lindsay Ell, Hailey Whitters, BRELAND, Robyn Ottolini, Priscilla Block sau Mickey Guyton.

shania twain

”Sunt încântată să anunț noul meu album și un turneu. Zilele acestea mă simt foartebine în propria mea piele, iar acest album reflectă muzical aceste trăiri. Viața e scurtă și vreau să evoluez, să mă simt puternică, încrezătoare și să debordez de fericire. Vreau să transmit mesajul clar conform căruia ca femeie, trebuie să știu că sunt puternică și, prin cântecele mele, să vă reamintesc și vouăacest lucru. Aveți puterea în voi”, a transmis cântăreața pe Instagram.

shania twain

”Vreau să celebrez acest nou capitol din viața mea în acest turneu! Sunt gata să pornesc din nou la drum și să cânt alături de voi, să dansăm și să ne distrăm la maximum! O să fie o mega-petrecere – fără inhibiții, fără condiționări, hai să ne dăm frâu liber!”, a mai spus artista.

În luna septembrie, Shania Twain a lansat primul ei single din ultimii cinci ani, intitulat ”Waking Up Dreaming”, cu un videoclip inspirat din anii 80. ”Waking Up Dreaming” a venit la două luni de lansarea documentarului biografic ”Not Just A Girl”- în care Shania Twain face confesiuni intime despre viața ei și vorbește despre eșecul mariajului ei cu producătorul muzical Robert “Mutt” Lange, care a părăsit-o pentru prietena ei cea mai bună, dar și despre teama că-și va pierde vocea din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat la un moment dat.

Foto: Hepta

Related Posts

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutăți și lansări de tot felul. Iată ce ne-a…