Monica Cismaru ∙ March 11, 2020 ∙ 3 min read

shania twain

La 54 de ani, Shania Twain revine în atenția publicului cu muzică nouă și cu declarații prin care arată că este împăcată cu trecerea timpului, care a lăsat semne și pe chipul ei. ”Nu poți câștiga bătălia cu trecerea timpului!”, spune cântăreața care domina topurile în anii ’90-2000 cu piesele ei de succes, precum ”That Don’t Impress Me Much”, ”Man! I Feel Like A Woman!” sau ”You’re Still the One”.

Artista a adăugat că lupta cu ridurile și cu trecerea timpului îi ocupă prea mult timp pe care putea să-l folosească în alte scopuri, mult mai productive și benefice. ”Pentru mine, a fost important să renunț la bătălii pe care știam că nu le pot câștiga. Aceste lupte mă epuizau emoțional, mental, îmi acaparaseră viața! Eu am cântece de compus, nu pot să stau să-mi plâng de milă”, a declarat Shania Twain odată cu reinventarea ei artistică și personală.

shania twain

 

Vedeta a dispărut de ceva timp din atenția publicului și s-a retras alături de soțul ei, Frédéric Thiébaud, în Elveția, dar, recent, a reapărut pe firmament și se pregătte de o perioadă plină din punct de vedere profesional, deoarece se va muta cu arme și bagaje în Las Vegas, locul unde va susține mai multe concerte.

Motivele care au ținut-o pe una dintre cele mai de succes cântărețe din toate timpurile departe de scena și de luminile reflectoarelor a fost starea de sănătate precară. Artista a fost diagnosticată cu boala Lyme în 2003, iar lupta cu această afecțiune a fost aproape devastatoare pentru vedetă. Boala Lyme a venit la pachet și cu afectarea corzilor vocale ale artistei, care a fost nevoită să suporte câteva operații la gât pentru a corecta disfonia rezultată de Lyme.

Shania Twain aproape că se obișnuise cu gândul că nu va mai putea cânta niciodată. ”Am fost devastată. Am simțit că nu mai am de ales și că trebuie să mă obișnuiesc cu gândul că nu voi mai putea cânta. Îmi jeleam pierderea vocii”, a povestit vedeta.

shania twain

Shania Twain și soțul ei, Frédéric Thiébaud

După lunga perioadă de recuperare, Shania a revenit în 2017 cu piese noi și cu o voce nouă, cu un timbru vocal mai gros decât cel cu care ne obișnuise, despre care a spus că e mai sexy.

”Știu că nu-mi voi mai recupera niciodată vocea care m-a consacrat și sunt OK cu asta. Am o voce nouă care îmi place. Am supraviețuit nu numai fizic, ci și emoțional oeprațiilor la gât, pe corzile vocale, și sunt gata să-mi continui parcursul. A fost un drum lung, dar plin de recompense. Am învățat, cu ajutorul terapiei, cum să-mi controlez vocea și cum să mă apropii de ceea ce eram. Nu vreau să renunț, sunt gata să accept, în schimb, că nu trebuie să fiu mereu aceeași”, a conchis artista care se pregătește să cucerească Las Vegas-ul.

Foto: Hepta

Related Posts

Viva Magenta, Viva 2023!

Viva Magenta este culoarea anului 2023: „o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”. Institutul Pantone a anunțat…

Cele mai întâlnite afecțiuni care îi aduc pe români la dermatolog

Deși există corelări între apariția anumitor simptome ale afecțiunilor și sezon, iar unele tipuri de tratament se pretează…

Emma Răducanu, decorată de Regele Charles al III-lea la Castelul Windsor

Jucătoarea de tenis de origine română a reuşit performanţa de-a aduce primul trofeu US Open pentru Marea Britanie,…

Ce filme și seriale noi vedem în decembrie pe platformele de streaming

Filme de Crăciun, sezoane noi din serialele noastre preferate, povești numai bune pentru serile de iarnă: iată care…

Ciocolată caldă în trei variante, rețete by Chef Adi Hădean

Ce poate fi mai plăcut în sezonul rece decât o cană de ciocolată caldă, servită pe canapeaua de…

Zi de bine, România! – De 1 Decembrie, la PRO TV

  PRO TV a pregătit un program special de 1 Decembrie. Cătălin Măruță, Lili Sandu, Shurubel și Bogdan…

Cel mai bine tăinuit secret de la Palat, despre Regina Elisabeta, a fost dezvăluit

Suveranul cu cea mai îndelungată domnie din istoria Marii Britanii, Regina Elisabeta a II-a, a încetat din viață…

Nicola Peltz, nora Victoriei Beckham, în rol de vedetă Playboy în fimul ”Welcome to Chippendales”

Nicola Peltz Beckham, nora Victoriei Beckham și soția lui Brooklyn Beckham, a primit rolul vieții ei (de până…

Complexul rezidențial STEJARII este, de 14 ani, un etalon pe piața imobiliarelor de lux

Complexul rezidențial exclusivist Stejarii împlinește toamna aceasta 14 ani de la momentul lansării proiectului. Dezvoltat de Țiriac Imobiliare,…

Lourdes Leon, fiica Madonnei, calcă pe urmele mamei ei și se lansează în muzică

Lourdes Leon, fiica Madonnei, își asumă un risc imens și se lansează cu capul înainte în industria muzicală….