Monica Cismaru ∙ March 11, 2020 ∙ 3 min read

shania twain

La 54 de ani, Shania Twain revine în atenția publicului cu muzică nouă și cu declarații prin care arată că este împăcată cu trecerea timpului, care a lăsat semne și pe chipul ei. ”Nu poți câștiga bătălia cu trecerea timpului!”, spune cântăreața care domina topurile în anii ’90-2000 cu piesele ei de succes, precum ”That Don’t Impress Me Much”, ”Man! I Feel Like A Woman!” sau ”You’re Still the One”.

Artista a adăugat că lupta cu ridurile și cu trecerea timpului îi ocupă prea mult timp pe care putea să-l folosească în alte scopuri, mult mai productive și benefice. ”Pentru mine, a fost important să renunț la bătălii pe care știam că nu le pot câștiga. Aceste lupte mă epuizau emoțional, mental, îmi acaparaseră viața! Eu am cântece de compus, nu pot să stau să-mi plâng de milă”, a declarat Shania Twain odată cu reinventarea ei artistică și personală.

shania twain

 

Vedeta a dispărut de ceva timp din atenția publicului și s-a retras alături de soțul ei, Frédéric Thiébaud, în Elveția, dar, recent, a reapărut pe firmament și se pregătte de o perioadă plină din punct de vedere profesional, deoarece se va muta cu arme și bagaje în Las Vegas, locul unde va susține mai multe concerte.

Motivele care au ținut-o pe una dintre cele mai de succes cântărețe din toate timpurile departe de scena și de luminile reflectoarelor a fost starea de sănătate precară. Artista a fost diagnosticată cu boala Lyme în 2003, iar lupta cu această afecțiune a fost aproape devastatoare pentru vedetă. Boala Lyme a venit la pachet și cu afectarea corzilor vocale ale artistei, care a fost nevoită să suporte câteva operații la gât pentru a corecta disfonia rezultată de Lyme.

Shania Twain aproape că se obișnuise cu gândul că nu va mai putea cânta niciodată. ”Am fost devastată. Am simțit că nu mai am de ales și că trebuie să mă obișnuiesc cu gândul că nu voi mai putea cânta. Îmi jeleam pierderea vocii”, a povestit vedeta.

shania twain

Shania Twain și soțul ei, Frédéric Thiébaud

După lunga perioadă de recuperare, Shania a revenit în 2017 cu piese noi și cu o voce nouă, cu un timbru vocal mai gros decât cel cu care ne obișnuise, despre care a spus că e mai sexy.

”Știu că nu-mi voi mai recupera niciodată vocea care m-a consacrat și sunt OK cu asta. Am o voce nouă care îmi place. Am supraviețuit nu numai fizic, ci și emoțional oeprațiilor la gât, pe corzile vocale, și sunt gata să-mi continui parcursul. A fost un drum lung, dar plin de recompense. Am învățat, cu ajutorul terapiei, cum să-mi controlez vocea și cum să mă apropii de ceea ce eram. Nu vreau să renunț, sunt gata să accept, în schimb, că nu trebuie să fiu mereu aceeași”, a conchis artista care se pregătește să cucerească Las Vegas-ul.

Foto: Hepta

Related Posts

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…

Jennifer Aniston: ”Arăt mai bine acum decât la 20 de ani!”

Jennifer Aniston a acordat un interviu despre rutina ei de fitness, pe care o compară cu cea din…

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, 90210, în lacrimi

O parte dintre vedetele serialului pentru adolescenți extrem de popular în anii ’90, Beverly Hills, 90210 s-au reunit…

Upgrade Education, consiliere educațională pentru elevii care vor să studieze la universități de top din străinătate (P)

Upgrade Education este o firma de consiliere educațională care oferă sprijin elevilor care își doresc să studieze la…

Irina Bossy Ghica: Anul acesta, Karpatia Horse Show aduce puncte de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Irina Bossy Ghica, stră-strănepoata lui Ion Ghica și a lui Gheorghe Grigore Cantacuzino, este moștenitoarea domeniului Cantacuzino de…