Monica Cismaru ∙ March 11, 2020 ∙ 3 min read

shania twain

La 54 de ani, Shania Twain revine în atenția publicului cu muzică nouă și cu declarații prin care arată că este împăcată cu trecerea timpului, care a lăsat semne și pe chipul ei. ”Nu poți câștiga bătălia cu trecerea timpului!”, spune cântăreața care domina topurile în anii ’90-2000 cu piesele ei de succes, precum ”That Don’t Impress Me Much”, ”Man! I Feel Like A Woman!” sau ”You’re Still the One”.

Artista a adăugat că lupta cu ridurile și cu trecerea timpului îi ocupă prea mult timp pe care putea să-l folosească în alte scopuri, mult mai productive și benefice. ”Pentru mine, a fost important să renunț la bătălii pe care știam că nu le pot câștiga. Aceste lupte mă epuizau emoțional, mental, îmi acaparaseră viața! Eu am cântece de compus, nu pot să stau să-mi plâng de milă”, a declarat Shania Twain odată cu reinventarea ei artistică și personală.

shania twain

 

Vedeta a dispărut de ceva timp din atenția publicului și s-a retras alături de soțul ei, Frédéric Thiébaud, în Elveția, dar, recent, a reapărut pe firmament și se pregătte de o perioadă plină din punct de vedere profesional, deoarece se va muta cu arme și bagaje în Las Vegas, locul unde va susține mai multe concerte.

Motivele care au ținut-o pe una dintre cele mai de succes cântărețe din toate timpurile departe de scena și de luminile reflectoarelor a fost starea de sănătate precară. Artista a fost diagnosticată cu boala Lyme în 2003, iar lupta cu această afecțiune a fost aproape devastatoare pentru vedetă. Boala Lyme a venit la pachet și cu afectarea corzilor vocale ale artistei, care a fost nevoită să suporte câteva operații la gât pentru a corecta disfonia rezultată de Lyme.

Shania Twain aproape că se obișnuise cu gândul că nu va mai putea cânta niciodată. ”Am fost devastată. Am simțit că nu mai am de ales și că trebuie să mă obișnuiesc cu gândul că nu voi mai putea cânta. Îmi jeleam pierderea vocii”, a povestit vedeta.

shania twain

Shania Twain și soțul ei, Frédéric Thiébaud

După lunga perioadă de recuperare, Shania a revenit în 2017 cu piese noi și cu o voce nouă, cu un timbru vocal mai gros decât cel cu care ne obișnuise, despre care a spus că e mai sexy.

”Știu că nu-mi voi mai recupera niciodată vocea care m-a consacrat și sunt OK cu asta. Am o voce nouă care îmi place. Am supraviețuit nu numai fizic, ci și emoțional oeprațiilor la gât, pe corzile vocale, și sunt gata să-mi continui parcursul. A fost un drum lung, dar plin de recompense. Am învățat, cu ajutorul terapiei, cum să-mi controlez vocea și cum să mă apropii de ceea ce eram. Nu vreau să renunț, sunt gata să accept, în schimb, că nu trebuie să fiu mereu aceeași”, a conchis artista care se pregătește să cucerească Las Vegas-ul.

Foto: Hepta

Related Posts

Falafel verde – rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Falafelul verde este o îmbinare de arome cum doar în poveștile din ”1001 de nopți” mai găsești. Iată…

Casa Regelui Charles III din Viscri se redeschide pentru vizitare cu o nouă expoziție a fotografului britanic Barry Lewis

Casa din Viscri a Regelui Charles III s-a redeschis publicului pentru un nou sezon de vizitare.  Șura reconvertită…

Copii de vedete care își croiesc propria lor carieră artistică, în fața sau în spatele reflectoarelor

Copiii vedetelor calcă pe urmele părinților și aleg cariere artistice, fie ca se afla in lumina reflectoarelor sau…

Istoria fenomenală a succesului “Dragostea din tei”, reînviată recent de celebrul DJ David Guetta

Refrenul binecunoscutei melodii “Dragostea din tei”, lansată în urmă cu peste 20 de ani de trupa O-Zone, este…

Richard Gere, apariție rară alături de soția lui, mai tânără decât el cu 33 de ani

Richard Gere (74 de ani) și-a făcut una dintre rarele apariții zilele acestea la un eveniment caritabil din…

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii va avea loc la Râșnov, între 21-23 iunie

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, va avea…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Dăm startul unui nou proiect, odată cu lansarea noului telefon OPPO Reno11 F 5G

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Care este fructul care ne îmbunătățește sănătatea mintală în doar câteva zile

Cercetările recente dezvăluie faptul că există o legătură strânsă între alimentație și sănătatea mintală. Potrivit unui studiu publicat…

Experiențe unice în Alpii Italieni, la Courmayeur, alături de noul OPPO Reno11 F 5G

OPPO lansează Reno11 F 5G – un smartphone cu anduranță ridicată, cu ecran fără ramă și cameră triplă…

Half is Free vă așteaptă la București

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al primăverii, vine la BUCUREȘTI, pe 20 aprilie 2024!…