Vedete care nu-și arată vârsta

halle berry

Dacă nu și-ar face publică vârsta, n-ai zice că aceste vedete au trecut de a cincea decadă a vieții. Fără să apeleze la ajutorul bisturiului, Helena Christensen, Chirsty Turlington, Halle Berry sau Sandra Bullock își mețin un aspect tânăr, care nu le trădează anii.

Helena Christensen – 50 de ani

helena christensen

Fostul top model care a cunoscut gloria pe podiumurile de modă în anii 90, alături de Linda Evangelista, Claudia Schiffer sau Naomi Campbell arată la 50 de ani mai bine ca oricând. Cine nu o cunoaște nu-i dă mai mult de 30 de ani, pentru că daneza arată la fel de bine ca la începutul carierei.

helena christensen

Helena Christensen este mama unui băiat de 18 ani, Mingus, dar nu este căsătorită. Norman Reedus, tatăl fiului ei, este acum într-o relație cu actrița Diane Kruger, cu care are o fetiță.

Christy Turlington – 50 de ani 

christy turlington

Christy Turlington face parte din aceeași generație cu Helena Christensen și întregește plutonul fostelor modele de succes de acum 30 de ani care arată la fel de bine și azi. Vedeta este o împătimită a traiului sănătos: face yoga, este vegetariană și a alergat la șase maratoane până acum.

Halle Berry – 52 de ani 

halle berry

Fosta finalistă Miss America și laureată a Premiului Oscar, Halle Berry a impresionat mereu prin frumusețea ei. Nu multă lume știe că actrița suferă de diabet și e obligată să facă mereu mișcare , de cel puțin trei ori pe săptămână și să țină dietă. În plus, Halle Berry este o împătimită a spa-urilor, încă un factor care contribuie la menținerea aspectului ei tineresc.

Sandra Bullock – 54 de ani

sandra bullock

Actrița a declarat sus și tare că nu apelează la chirurgia plastică pentru a întârzia îmbătrânirea, dar merge des la saloane specializate în întreținerea facială. În plus, Sandra Bullock se antrenează constant cu un instructor și combină exercițiile cardio cu cele de forță și Pilates. Șase zile pe săptămână încearcă să urmeze o dietă sănătoasă, iar în a șaptea zi își satisface toate poftele culinare.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle