Philippine Leroy-Beaulieu, interpreta personajului Sylvie Grateau din serialul ”Emily in Paris”, a avut recent o apariție de impact în cadrul Paris Fashion Week. Actrița franceză a apărut îmbrăcată într-o ținută transparentă, îndrazneață, care îi lăsa sânii la vedere.

Philippine Leroy-Beaulieu

Philippine Leroy-Beaulieu, care are 58 de ani, este dovada vie că sex-appealul nu are vârstă, iar senzualitatea poate fi manifestată cu rafinament indiferent de trecerea timpului. Astfel, actrița franceză a apărut la Paris Fashion Week într-o ținută prin care i se întrezărea pieptul, iar prezența ei a fost una de impact, provocatoare.  

Philippine Leroy-Beaulieu

Apariția sofisticatei Phillipine Leroy-Beaulieu a atras toate privirile la prezentarea de toamnă-iarnă 2022/2023 a casei de modă Ami de la Paris Fashion Week, iar ținuta ei amintește de cele purtate în serialul de succes în care joacă unul dintre rolurile princicpale, cel al directoarei agenției de PR, Savoir. ”Am adorat hainele elegante ale personajului meu din ”Emily in Paris”, deoarece eu, în viața reală, nu mă îmbrac atât de pretențios. N-aș purta niciodată tocuri înalte pe străzile Parisului. Dar nu are importanță, ideea e să aduci în atenție moda și să și exagerezi puțin”, declara actrița franceză într-un interviu acordat New York Times.

emily in paris
Emily in Paris

”O lume în care nu poți îmbătrâni este o lume periculoasă. Am vorbit despre acest lucru recent cu fiica mea, care are 30 de ani. Mi-a zis: Mamă, nu vreau să trăiesc într-o lume în care femeile nu au voie să îmbătrânească”. Consider că este important să ne asumăm că timpul trece și să nu facem din asta o tragedie, să nu-l facem un subiect tabu. Nu e o rușine și nici o vină să îmbătrânești. Este inevitabil, ni se întâmplă tuturor, nu-i așa?”, spunea actrița într-un interviu acordat ediției americane Glamour.

”Îmi place vulnerabilitatea ei, care se declanșează când începe să piardă controlul. Dar își revine repede spre sfârșit și se concentrează pe ea însăși. Îmi plac aceste mici căderi ale ei, pentru că așa se întâmplă și în viața reală”, detalia Philippine despre parcursul personajului ei, Sylvie Grateau, din cel de-al doilea sezon al serialului de pe Netflix.

Foto: Hepta, Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts