Monica Cismaru ∙ December 6, 2021 ∙ 3 min read

Astăzi, de la 20:30, super producția VLAD (PRO TV) ajunge la final! ”V-am făcut numai rău. O să se termine repede, promit!”

Au trecut peste 3 ani de când am făcut cunoștință cu Vlad, cel care a venit să se răzbune. Pe parcursul a patru sezoane, eroul principal a arătat modul în care viața lui s-a schimbat după ce Ștefan și Leo, cei mai buni prieteni ai săi și Eliza, singura lui iubire adevărată, l-au trădat și l-au lăsat să putrezească în închisoare, pe nedrept. Mai puternic, mai atent la oamenii care-l înconjurau și mai hotărât ca niciodată să lase adevărul la iveală, Vlad a trecut prin toate trăirile care s-au aflat în calea planului pe care l-a pregătit. Astăzi, de la 20:30, totul se plătește!

Cel care i-a plâns moartea, care a trăit toată viața cu întrebări despre acea noapte a furtului de la cazino și care nu s-a oprit din cercetarea adevărului, Răzvan, a făcut pași mari înspre a afla dacă Vlad este nimeni altul decât fratele său, Adrian. Diseară, într-o confruntare dureroasă în cadrul familiei Anuței, Vlad le va spune mamei și fratelui: ”V-am făcut numai rău. O să se termine rapid, promit”. Ce va duce la această declarație, cu lacrimi în ochi, aflăm în câteva ore.

Toteanu l-a capturat pe Macri la sfârșitul episodului trecut, așa că acum se va folosi de acesta pentru a-și îndeplini visul: ”Vreau doar să mă întâlnesc cu Anuței, să-l privesc în ohi și să-i spun: Adriane, gata!”. Chiar dacă planul lui va părea că decurge bine, sfârșitul acestei discuții va fi unul surprinzător, ducând la o alianță neașteptată.

Delia are și ea un plan de dus la sfârșit, iar pentru asta este dispusă să facă orice, inclusiv un ultim armistițiu cu Iordache. Dacă el va fi de acord ca ea să conducă întreaga afacere cu petrol, ea va accepta să îi faciliteze întâlnirea cu un om pe care acesta vrea să se răzbune. Despre cine este vorba și cum se va termina relația interzisă de dragoste dintre cei doi?

Acolo unde a început totul, se va sfârși întreaga poveste! Cum va face Vlad să îi aducă la un loc pe Ștefan, Leo și Eliza? Și mai ales ce le va spune acesta oamenilor care au făcut ca viața lui simplă și liniștită să devină un coșmar încărcat de răzbunări și lupte aflate la limita morții, vom afla în scurt timp.

Au mai rămas doar câteva ore. La 20:30, VLAD ajunge la final. E momentul mult așteptat ca toată lumea să afle adevărul, ca toți cei care au greșit să plătească, unii chiar cu viața. Cine va face față confruntărilor și cine va pierde lupta? Nu ratați ultimul episod al super producției VLAD!

Related Posts

Actrița Anne Heche a fost declarată decedată în mod oficial

Actrița Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, se află în moarte cerebrală și, conform legilor din…

Frigărui picante la grătar. Recomandarea lui Chef Adi Hădean

Adrian Hădean ne propune să încercăm frigărui picante, servite în lipie de casă, cu sos de usturoi și…

Bucharest International Dance Film Festival la a VIII-a ediție: 8 – 11 septembrie 2022

În perioada 8 – 11 septembrie, Bucharest International Dance Film Festival (BIDFF) revine pentru a VIII-a ediție cu…

Johnny Depp devine Ludovic al XV-lea în producția ”Jeanne du Barry”

Johnny Depp (59 de ani) începe să-și revină încet și sigur după scandalul divorțului de Aber Heard din…

Paul Negoescu (O lună în Thailanda, Două lozuri, Povestea unui pierde-vară) revine cu un nou film: Oameni de treabă/ Men of Deeds

Oameni de treabă/ Men of Deeds, al patrulea lungmetraj semnat de Paul Negoescu, are premiera mondială în cadrul…

Cu cine a înlocuit-o pe Shakira Gerard Piqué

La două luni de la despărțirea de Shakira (45 de ani), mama celor doi copii ai lor, fotbalistul…

Eva Longoria va interpreta rolul principal într-un nou serial

Eva Longoria revine într-un nou serial produs de Apple TV+, intitulat Land of Women, inspirat de romanul best-seller…

5 trucuri de care ar trebui să ținem seama pentru a fi în formă

Slăbește în mod sănătos, fără dietă, urmând câteva sfaturi recomandate de specialiștii din domeniu. Pe lângă mișcare în…

All White Party – A List Magazine, magie albă!

Revenim cu noi imagini de la cea de-a doua petrecere organizată de A List Magazine la Cluj-Napoca, în…

E scris în stele, zodia A List înseamnă distracție!

V-am mai spus și se poate observa și cu ochiul liber că ne place să ne distrăm alături…