Monica Cismaru ∙ October 24, 2023 ∙ 2 min read

Sarah Jessica Parker, actrița din celebrele seriale Sex and the City și And Just Like That, a vorbit recent despre semnele trecerii timpului care i s-au întipărit pe chip și își motivează decizia de a nu apela la proceduri de ștergere a ridurilor.

La 58 de ani, vedeta este mulțumită de felul în care arată și nu înțelege de ce se discută atât de mult despre îmbătrânire, un proces firesc, natural. Mai mult, Sarah Jessica Parker a abordat și subiectul standardelor duble aplicate la Hollywood – mai ales în ceea ce privește privilegiul bărbaților de a nu fi întrebați despre felul în care percep ei trecerea timpului și despre presiunea de a nu-și arăta adevărata vârstă.

sarah jessica parker

”Mă intrigă foarte tare faptul că majoritatea bărbaților de vârsta mea nu sunt întrebați de felul în care îi afectează trecerea timpului. Nu înțeleg de ce se pune atât de mult accent pe subiectul îmbătrânirii.” Actrița a menționat și că nu va apela niciodată la Botox, deoarece această procedură ar putea avea un impact negativ asupra carierei ei.

sarah jessica parker

”Sunt actriță, trebuie să-mi pot mișca sprâncenele. Se presupune că sunt capabilă să exprim emoție și să comunic cu fața mea, cu mimica”. Actrița a mai spus că apelează pentru îngrijirea tenului doar la trei produse – un serum, o cremă de ochi și o cremă cu factor de protecție solară ridicat.

”Ce funcționează la mine a funcționat ani de zile și în privința altor femei, fără să fie nevoie să cheltuiască o mică avere. Îngrijirea tenului nu este doar pentru cei aleși. Adică nu e nevoie să-ți vinzi casa ca să plătești prețul cosmeticelor. Așa că acești 10-15 pași de îngrijire promovați nu fac decât să aducă confuzie și să complice ceva simplu.”

Recent, Sarah Jessica Parker a colaborat cu un brand de skincare prin care au conceput o inițiativă de a încuraja optimismul legat de îmbătrânire și spune că e mulțumită că a găsit un brand de cosmetice care nu e obsedat de tinerețe. Probabil că în prezent sunt mult mai puțin îngrijorată de semnele pe care le lasă trecerea timpului decât eram în urmă cu un an,” a declarat actrița pentru Women’s Wear Daily.

Foto: Hepta

Related Posts

Vezi ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul de la UNTOLD. Ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul din România

Lenny Kravitz, legendarul rocker cunoscut pentru hiturile atemporale și fizicul său impecabil, este de mult timp un susținător…

Ce ținute au purtat vedetele la Gala Verii Saint-Tropez

Pornind de la succesul galelor de vară anterioare, ce au avut loc în Sardinia și Capri, Gala One…

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și multe alte personalități, vine la DISNEY+

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și mute alte personalități, vine la DISNEY+ Disney+ anunță premiera…

Laura Lăzărescu, CEO la ECHO School: «Am înțeles, în sfârșit, ce înseamnă sintagma „the sky is the limit”»

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Noua teorie a emoțiilor: Emoțiile sunt create, nu declanșate

Ce ne arată noua știință despre cum iau naștere emoțiile? Ne spune psihologul și psihoterapeutul relațional Gáspár György….

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…