Monica Cismaru ∙ August 11, 2020 ∙ 3 min read

Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Family

Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Family este o biografia Prințului Harry și a lui Meghan Markle, ducele și ducesa de Sussex, scrisă de Carolyn Durrand și Omid Scobie, care urmărește parcursul cuplului regal după plecarea lor din Mare Britanie.

Anunțul publicării cărții a fost făcut la începutul lunii mai, iar ducii de Sussex susțin că nu au avut nicio contribuție la realizarea biografiei, care îi prezintă într-o lumină favorabilă. Cartea a făcut multe valuri încă dinainte de a fi publicată, iar dezvăluirile din paginile acesteia vor ține mult timp de-acum înainte prima pagină a ziarelor. Printre acestea, autorii scriu că Prințul Harry a fost ”săpat” de anturajul profesional al fratelui său, Prințul William, că Meghan Markle a găsit în prezența Prințului Charles alinarea unui tată, un loc lăsat gol de părintele ei biologic, ”dezonoratul” Thomas Markle, și că aceasta a plecat din Marea Britanie doborâtă și epuizată de relația tensionată cu cumnații ei, Ducii de Cambridge William și Kate.

În plus, cartea mai relatează că Meghan a avut o legătură strânsă cu Regina Elizabeta a II-a, care a îndrumat-o pe fosta actriță în protocolul regal. ”Regina a avut o atitudine foarte prietenoasă și caldă față de Meghan. S-a asigurat că aceasta știe la ce să se așepte odată intrată în Familia Regală și a încercat mereu s-o facă să se simtă ca acasă, iar într-una din dăti, i-a făcut cadou o pereche de cercei cu perle și diamante.

Autorii Scobie și Durand mai scriu, de asemenea, că la ultima apariție oficială a cuplului Meghan-Harry, cu ocazia celebrării Zilei Commonwealth, cei doi au fost tratați cu răceală de Kate și de William, care de-abia au schițat gesturi de salut, ceea ce i-a afectat vizibil pe ”ducii fugari”.

Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Family

Cartea mai oferă amănunte din intimitatea lui Harry cu Meghan, care, la începutul relației lor, obișnuiau să se cuibărească pe canapea și să urmărească împreună seriale precum Game of Thrones sau Breaking Bad.

Odată intrată în familia regală britanică, Meghan a trebuit să treacă pintr-un antrenament dur timp de două zile, în care a fost simulată o răpire. Astfel, viitoarea Ducesă de Sussex a fost învățată cum să procedeze în caz de criză majoră, ce să spună, cum să se apere în fața unei eventuale răpiri, deoarece cuplul începuse să primească numeroase amenințări. Este o obișnuință ca membrii familiei regale să fie pregătiți pentru astfel de cazuri și chiar și Prințul Charles și Prințul William au urmat instrucția, care a lăsat-o pe Meghan și mai speriată decât era deja.

Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Family

Printre dezvăluirile cărții se mai află și faptul că hackerii ruși au reușit să spargă un cont online în care Meghan și Harry încărcaseră numeroase fotografii de familie, unele dintre ele făcute la nunta lor, alături de Regină, care nu trebuiau oferite publicului.

Meghan Markle a fost botezată înainte de nuntă ca semn de respect față de regină. Ducesa de Sussex nu a fost creștinată la naștere, acesta nefiind un obicei obișnuit în cultura occidentală.

Dezvăluirile despre viața intimă a ducilor de Sussex sunt prezentate pe larg în volumul dedicat lor, iar acesta se vinde ca pâinea caldă.

 

Foto: Hepta

Related Posts

6 lecturi ușoare, de plajă

Din geanta de plajă nu trebuie să lipsească, pe lângă loțiunea SPF, o carte în paginile căreia să…

Cum gestionăm greutatea în vacanță? Cori Grămescu, nutriționist și instructor de pilates oferă sfaturi pentru mese echilibrate și activități benefice

Vacanța este un momentul perfect pentru relaxare și distracție, dar majoritatea oamenilor își exprimă adesea îngrijorarea cu privire…

Vedete prezente la nunta anului, din India

O mulțime vedete au fost invitate la nunta anului, dacă nu a secolului, din India, dintre Anant Ambani…

Gazpacho de mango. Rețetă recomandată de Adi Hădean

Gazpacho de Mango e o variantă exotică la clasica supă rece spaniolă-Gazpacho. Dulceața și aromele tropicale se împletesc…

Sting, cu soția în vacanță. Ce țară din Europa au ales pentru această vară

Sting și Trudie au una dintre cele mai longevive căsnicii din showbiz. Trudie Styler este căsătorită cu celebrul…

Cum arată „dieta” ta financiară? Faci excese sau te uiți atent la Gogoașa de Cheltuieli? 

„Ei bine… eu cred că nici nu-ți dai seama cât de mulți bani cheltuiești pe cafea și pe…

Charlize Theron își deschide studio de dans

Charlize Theron (48 de ani) a făcut recent un anunț surprinzător, după ce, timp de câteva săptămâni, a…

Christina Applegate, actrița care suferă de scleroză multiplă, își scrie memoriile

Christina Applegate, 52 de ani, actrița cunoscută mai ales datorită serialului Familia Bundy, în care a interpretat rolul…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca in fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările importante. Iată ce ne-a atrat atenția!…

Halle Berry și Glenn Close, într-un nou serial alături de Kim Kardashian

O echipă eterogenă se compune pentru un nou serial pe teme legale. Halle Berry, Glenn Close și Kim…