Prima revedere dintre Regină și Prințul Harry după scandalul Megxit

printul harry regina elizabeta

Prințul Harry a revenit singur în Europa pentru câteva obligații profesionale și, cu această ocazie, a avut parte și de întrevedere cu bunica lui, Regina Elizabeta a II-a a Marii Britanii (93 de ani), întrevedere care a durat aproximativ patru ore. Se pare că ședința a avut loc duminică, la Castelul Windsor, iar revederea a fost una emoționantă pentru ambele părți.

Regina Elizabeta și Prințul Harry au avut multe de vorbit și de lămurit, mai ales în contextul în care Harry și soția lui, Meghan Markle, au anunțat de o lună că se retrag din prima linie a monarhiei britanice.

Conform surselor citate de presa britanică, se pare că Regina încă este foarte supărată din cauza dezertării lui Harry, alături de Meghan, și a mutării lor pe continentul american. Totuși, suveranul britanic încearcă să se obișnuiască cu această idee, dar le-a interzis lui Harry și lui Meghan să folosească în scopuri pecuniare titlul de Sussex Royal, chiar dacă Ducii își păstrează statutul de Altețe Regale.

meghan harry

Situația tensionată din triunghiul Harry – Meghan – Monarhia Britanică a fost dezbătută duminică și, în concluzie, lucrurile s-au mai detensionat. Regina i-a spus lui Harry că este oricând binevenit înapoi în sânul Familiei Regale și că și-ar dori să-l vadă mai des pe strănepotul ei, Archie Mountbatten.

Cuplul format din Meghan Markle și Prințul Harry trece printr-o criză de imagine majoră, cauzată de ruperea lor de Familia Regală Britanică și de dorința lor de a-și crea o viață independentă, care presupune și câștigul de bani pe baza notorietății și pedigree-ului lor, fapt care nu e privit deloc cu ochi buni de opinia publică.

În plus, o nouă umbră se abate asupra spectrului lui Meghan și al lui Harry, și așa afectat. Recent, oficialii canadieni au anunțat că nu vor plăti pentru măsurile de scuritate impuse de prezența celor doi membri regali pe teritoriul țării lor, care nu sunt deloc de neglijat.

Cu săgeți încasate din toate părțile, Prințul Harry și Meghan Markle încearcă să-și croiască un nou drum, dar, deocamdată, reușesc doar să-și facă loc prin nebuloasa creată de criza de imagine în centrul cîreia se regăsesc și se pregătesc de un ultim angajament oficial ca fețe regale – serviciul dedicat Commonwealth Day de la Westminster Abbey, de săptămâna viitoare, unde vor lua parte toți membrii Familiei Regale Britanice, printre care și Prințul William și Kate Middleton, Ducii de Cambridge.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle