Meghan Markle împlinește astăzi 39 de ani. Cum își va sărbători ducesa ziua de naștere

meghan markle aniversare

Meghan Markle își sărbătorește astăzi ce-a de-a 39-a aniversare, pe care o va petrece în familie, la Los Angeles. 

Cea de-a 39-a aniversare o prinde pe Meghan Markle în Los Angeles, alături de soțul ei, Prințul Harry și de fiul lor, Archie, în vârstă de un an și trei luni. Ducesa de Sussex a primit deja felicitări pentru aniversare de la Regina Elizabeta a II-a, prima care i-a urat La mulți ani și care a postat urarea alături de o fotografie împreună cu Meghan, din 2018, pe contul oficial de Instagram al Familiei Regale.


Următorii care au felicitat-o pe Meghan Markle au fost Ducii de Cambridge, Kate și Prințul William, dar și Prințul Charles. Meghan Markle va avea parte de o aniversare liniștită, discretă, petrecută cel mai probabil la reședința din Beverly Ridge, locul în care ea și Prințul Harry s-au refugiat în fața pandemiei. Cei doi și-au redus ieșirile în public la maximum de când California înregistrează cele mai multe cazuri de Covid-19 de pe teritoriul Statelor Unite.

finding freedom

În câteva zile, mai exact pe 11 august, numele lui Meghan și al Prințului Harry se vor afla pe buzele tuturor și vor ține prima pagină a ziarelor, deoarece se lansează povestea cuplului care ”dezertat” din Familia Regală Britanică. Cartea se intitulează Finding Freedom, Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family și deja se află în topul precomenzilor pe site-ul Amazon, iar lansarea ei se anunță a fi un adevărat succes de casă. Volumul este semnat de Omid Scobie și de Carolyn Durand, care susțin că au făcut o documentare minuțioasă asupra vieții celor doi duci înainte de a scrie cartea, care, se pare, îi va pune pe protagoniști într-o lumină favorabilă, contrară celei în care îi vede opinia publică.

Unul dintre amănuntele relatate în carte și care  făcut înconjurul presei în aceste zile este numele pe care Meghan și Harry l-au ales pentru labradorul lor. Animalul de companie al Ducilor se numește Pula, inspirat de moneda oficială a Botswanei, țara de suflet a cuplului. La începutul relației lor, Meghan și Harry au făcut o excursie în Botswana și au vrut să celebreze această amintire botezându-și cățelul în acest fel. În dialectul Setswana, ”Pula” înseamnă ”ploaie”, un fenomen rar și foarte prețuit în țara africană.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle