Romeo James Beckham, în vârstă de 19 ani, fiul mijlociu al lui David și al Victoriei Beckham, a dat lovitura cu un contract de imagine în valoare de 1,6 milioane de dolari.

Romeo Beckham va deveni imaginea Puma și va purta produsele brandului pe terenul de fotbal, la meciuri. Fiul mijlociu al cuplului Bechkam calcă pe urmele tatălui său și este fotbalist. Acesta joacă pentru FC Fort Lauderdale, echipa de rezervă a Inter Miami, clubul deținut de David Beckham.

Romeo devine imaginea globală a brandului nemțesc de articole sportive, iar banii câștigați în urma contractului de publicitate îl situează pe locul 1 în rândul veniturilor obținute în familie, față de frații săi. Romeo are un frate mai mare, Brooklyn, care a semnat la rândul său un contract de imagine consistent cu brandul Superdry, dar și doi frați mai mici, Cruz Beckham, în vârstă de 16 ani, și Harper Seven, în vârstă de 10 ani.

”Romeo a devenit cel mai bogat dintre frații Beckham și calcă pe urmele tatălui său, îl așteaptă recunoașterea internațională. Romeo e un băiat foarte muncitor și își croiește încet și sigur, propriul drum. La fel a procedat și tatăl său în urmă cu 20 de ani, când a devenit imaginea Adidas, Romeo îi urmează modelul cu Puma. Este imaginea perfectă pentru targetul demografic, așa că își merită fiecare bănuț câștigat și este doar primul dintr-o serie de contracte pe care le va semna în cariera lui de fotbalist profesionist”, spun surse din apropierea fiului lui David Beckham.

Romeo Beckham a mai fost curtat și de alte branduri mari, precum YSL și a lucrat ca model.

Fiul mijlociu al familiei de vedete l-a întrecut în venituri pe fratele lui mai mare, Brooklyn, și are un câștig total de cinci milioane de dolari până acum.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts