Monica Cismaru ∙ August 31, 2023 ∙ 2 min read

Reese Witherspoon (47 de ani), cititoare avidă și fondatoare a unuia dintre cele mai populare cluburi de carte, anunță lansarea unui nou volum pentru copii din seria Busy Betty- Busy Betty And The Circus Surprise.

Protagonista seriei este inspirată din însăși personalitatea actriței de când era copil- amuzantă, mereu pusă pe șotii și cu o mulțime de idei, după cum spune autoarea. Busy Betty And The Circus Surprise va fi disponibilă pentru publicul larg din 3 octombrie.

”Veniți alături de Betty și de adorabilul ei cățel Frank în această nouă carte, în care personajul principal vrea să-i oragnizeze mamei ei o petrecere-surpriză cu ocazia aniversării, cu tematica circ- bineînțeles că ziua aniversară va fi cea mai grozavă din istoria universului, dar nu toate lucrurile decurg conform planurilor”, îsi decrie Reese Witherspoon noua carte.

”Busy Betty este inspirată din copilăria mea. Întotdeauna aveam un milion de idei care mi se învălmășeau prin căpșor și mă duceam în câte zece direcții odată”, mai spune actrița, care adaugă că speră ca personajull Betty să-i inspire pe copii să se accpete așa cum sunt.

”Mesajul acestei cărți constă în faptul că ideile mărețe se pot transforma și pot deveni și mai bune cu flexibilitate și cu o minte deschisă.”

”Busy Betty and the Circus Surprise” are ilustrații făcute de Xindi Yan.

”Nimic nu-mi place mai mult decât să mă îndrăgostesc de un personaj dintr-o carte. Pentru mine, cărțile pentru copii conțin magie, deoarece acestea sunt o fundație a celor mici către a deveni cititori de cursă lungă la maturitate”, mai spune Reese, mama a trei copii și proaspăt divorțată.

Reese Witherspoon a înființat în urmă cu câțiva ani și o casă de producție de film, Hello Sunshine, prin care ecranizează mai multe cărți desucces. Cel mai recent exemplu este Where The Crawdads Sing, ecranizarea romanului omonim scris de Delia Owens, care a fost un succes de box-office. De asemenea, au mai fost ecranizate adaptări după romane precum Big Little Lies, de Liane Moriarty, sau Little Fires Everywhere, de Celeste Ng – din distribuția ambelor a făcut parte și Reese Witherspoon.  

Foto: Hepta

Related Posts

Interviu: Inteligența artificială în dialog cu Iulia Ionescu

De această dată, Iulia Ionescu, realizatoarea celei mai urmărite emisiune de tehnologie din România, a stat de vorbă…

Ce filme și seriale vedem în decembrie pe platformele de streaming

Cel mai bun plan pentru decembrie? Filme bune, seriale noi, ciocolată caldă, lumânări parfumate, zăpadă, turtă dulce și…

Horoscopul lunii decembrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru luna decembrie 2023. Capricornii acordă timp relaxării, iar Taurii se…

Vacanța de vis, așa cum o vede echipa A List

La ce visează fetele din redacția A List Magazine pentru ziua când bugetul de călătorie va fi fără…

Bucură-te împreună cu întreaga familie, în mini-vacanța de 1 Decembrie, de super filme și seriale de la Disney+!

Începutul lunii decembrie reprezintă startul perioadei festive, când totul este îmbrăcat în sărbătoare, când poveștile magice și decorurile…

Jennifer Lopez își lansează un nou album după o pauză de zece ani

La o distanță de zece ani de la lansarea ultimului ei album, Jennifer Lopez revine în peisajul muzical…

Heidi Klum și Leni, mamă și fiică, în lenjerie intimă festivă

Heidi Klum (50 de ani) și fiica e în vârstă de 19 ani, Leni, revin cu noi imagini…

Cele mai bune destinații de Revelion din Europa. Tu unde petreci noaptea dintre ani?

Vrei să începi un an nou, într-un loc cu totul și cu totul nou? Îți prezentăm lista cu…

Rămâi în formă peste iarnă! Iată 5 obiceiuri care duc la creșterea în greutate în sezonul rece

Iată care sunt lucrurile pe care ar trebui să le eviți pentru a nu câștiga în greutate peste…

S-a deschis oficial expoziția-manifest Monica Lovinescu, ”Vocea care ni s-a dat”

Expoziția „Monica Lovinescu.Vocea care ni s-a dat”, creată pentru a celebra 100 de ani de la nașterea celei…