Monica Cismaru ∙ July 13, 2023 ∙ 3 min read

Reese Witherspoon (47 de ani) vorbește prima dată despre divorțul de soțul ei, Jim Toth (52 de ani), cu care a fost căsătorită timp de 12 ani și cu care are un fiu în vârstă de 10 ani, Tennessee.


Actrița recunoaște că traversează o perioadă vulnerabilă din viață și admite că e mai bine să-și spună ea propriul ei adevăr, cu vocea ei, decât să lase loc speculațiilor și interpretărilor. Reese Witherspoon știe ca nu poate controla totuși zvonurile și bârfele legate de viața ei personală, dar spune că ea nu face decât să răspundă cu onestitate și cu inima deschisă, chiar dacă se expune mai mult în acest fel. Actrița a facut confesiunile în cel mai recent număr al publicației Harper’s Bazaar, ediția americană.

reese witherspoon divort
Reese Witherspoon și Jim Toth

În urmă cu câteva luni, Reese Witherspoon și Jim Toth anunțau printr-un comunicat că se despart, dar că rămân în relații bune și că vor continua să-și crească fiul împreună, păstrând respectul unul față de celălalt.

Actrița și femeia de afaceri de succes adaugă că se simte bine în prezent, în ciuda schimbărilor personale și se resemnează la gândul că mai sunt și alți oameni care trec prin aceleași lucruri, iar acest aspect o face să se simtă mai puțin izolată și îi creează conexiuni noi. Reese a comparat perioada actuală cu cea traversată în urmă cu mai mulți ani, când divorța de primul ei soț, actorul Ryan Phillippe, cu care are doi copii – Ava, de 23 de ani, și Deacon, de 19 ani.

reese witherspoon divort

”Este interesant ce mi s-a întâmplat. Când am divorțat prima dată, presa tabloidă s-a apucat să vorbească în numele meu și să scrie cum mă simt și cum fac față acestui lucru, am simțit că lucrurile scapă de sub control”. Acum, actrița spune că a luat o pauză de ritmul alert în care se obișnuise să trăiască și să muncească, dar adaugă că se simte bine și că știe că inspirația îi va reveni – ”E doar o perioadă mai lentă”.

În prezent, Reese Withespoon e ocupată cu filmările pentru serialul The Morning Show, de pe Apple TV+, în care joacă alături de Jennifer Aniston – sezonul trei al producției va avea premiera în luna septembrie.

Pe lângă serial, Reese filmează pentru o nouă comedie în care va juca alături de Will Ferrell – You’re Cordially Invited – în film, vedetele interpretează doi organizatori de nunți rivali.

Foto: Hepta

Related Posts

The Timeless Pirelli

Sfârșitul anului a adus cu el și lansarea iconicului calendar Pirelli, a 50-a ediție, lansare care a avut…

Corina Olaru, designerul de interior care a transformat Room 12 în „acasă”

Ediția print de iarnă Alist Magazine este o bucurie estetică de la prima până la ultima pagină. Pentru…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretul desertului-vedetă de pe Masa de Crăciun

Ai intrat deja în febra Sărbătorilor? De la cadouri până la preparatele cu care îi surprinzi pe cei…

Taylor Swift a fost desemnată Personalitatea Anului de publicația Time

Nu e nicio surpriză în alegerea publicației Time pentru Personalitatea Anului 2023. Taylor Swift (33 de ani) primește…

De Crăciun, Stella Artois continuă să aducă prietenii și familiile împreună

Îmi amintesc cu claritate Crăciunurile copilăriei, cea mai așteptată și frumoasă perioada a anului, când găseam dimineața bradul…

Angelina Jolie revine în Maleficent, partea a treia

Angelina Jolie (48 de ani) anunță că revine în rolul ei de succes, Maleficent, partea a treia, după…

Peste 140 000 de vizitatori în weekend-ul prelungit de deschidere al “WEST SIDE CHRISTMAS MARKET”, târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE

Spectacol cu focuri de artificii, zeci de mii de luminițe de Crăciun și concerte Fuego și Gașca Zurli…

Cele mai bune filme ale anului 2023

Cele mai importante publicații internaționale au realizat clasamente cu cele mai bune filme ale anului 2023. Anul care…

Actorul de origine română Sebastian Stan, în rolul vieții lui

Sebastian Stan (41de ani), actor de origine română, născut la Constanța, este unul dintre cei mai apreciați de…

Teatru de păpuși, colinde și ateliere de artă pentru toată familia, între 6-22 decembrie, la Art Safari Christmas Edition

Palatul Dacia-România de pe Lipscani se transformă în casa lui Moș Crăciun și găzduiește cel mai distractiv eveniment…