Monica Cismaru ∙ May 18, 2023 ∙ 4 min read

Purtătorul de cuvânt al Ducilor de Sussex, Prințul Harry și Meghan Markle, a anunțat că cei doi au trecut prin momenete terifiante marți seara, după ce au luat parte la o ceremonie din New York, în cadrul căreia Meghan a primit premiul organizației Ms. Foundation’s Women of Vision Award la gala anuală de la Ziegfeld Ballroom.

După ce seara s-a încheiat, cuplul a plecat spre casă, iar pe drum au fost implicați într-o urmărire ca în filme de de paparazzi, care le-ar fi pus viața în pericol celor doi.

Urmărirea agresivă a paparazzilor a durat două ore, pretind Ducii, și aproape că s-a încheiat cu mai multe coliziuni în care ar fi fost implicate și alte autovehicule, dar și pietoni, menționează departamentul de poliție din New York.

”Ducele și Ducesa de Sussex, dar și Doria Ragland, mama lui Meghan, au fost implicați într-o urmărire cu mașinile care s-a treminat într-un mod aproape catastrofic, din cauza paparazzilor agresivi”, menționează comunicatul emis de purtătorul de cuvant al cuplului.

”Această urmărire fără scrupule, care a durat aproape două ore, a rezultat în evitarea mai multor coliziuni cu alte mașini de pe șosea și cu pietoni, dar și cu doi polițiști din cadrul NYPD. A fi o figură publica vine la pachet cu un capital mare de interes al publicului, dar n-ar trebui să implice niciodată punerea în pericol a siguranței personale”, mai anunță comunicatul. Pe de cealaltă parte, poliția a declarat pentru presă că urmărirea n-ar fi fost nici pe departe catastrofică, ci cel mult ”o scenă haotică”. Purtătorul de cuvânt al poliției new-yorkeze a afirmat că mai multi fotografi au avut un comportament agitat, dar că ducele și ducesa au reușit să sosească la destinație fără să aiba loc nicio coliziune, accident, rănire sau arestări.

printul harry meghan markle
printul harry meghan markle

Primarul New York-ului, Eric Adams, și-a exprimat empatia față de Harry și de Meghan și a descris acțunile paparazzilor ca fiind iresponsabile și necugetate, dar că îi vine greu să creadă că ar fi avut loc o urmărire cu mașini de două ore.

Totuși, acesta a adăugat că gestul fotografilor este inacceptabil și că înțelege îngrijorarea Prințului Harry, având în vedere felul în care a murit mama lui, Prințesa Diana, care și-a pierdut viața în urma unui accident auto.

Prințul Harry și Meghan Markle au prezentat acest aspect și în documentarul lor de pe Netflix, în care au bătut monedă pe felul în care au fost urmăriți de paparazzi de mai multe ori în aparițiile lor publice sau în acțiunile private și au subliniat mereu că se tem pentru siguranța lor la diverse evenimente. Cu toate acestea, cei doi au fost acuzați că exagerează și că în serialul de pe Netflix au folosit imagini cu paparazzi agresivi de la evenimente de arhivă, la care ei nu luaseră parte. Dacă acesta este încă un gest prinare cuplul încearcă să atraga din nou atenția asupra lor victimizându-se, rămâne de văzut.

Prințul Harry și Meghan Markle au zburat zilele acestea la New York pentru că Meghan a primit o recunoaștere pentru implicarea ei în susținerea la nivel global a tinerelor femei din partea unei organizații co-fondate de Gloria Steinem, cea mai cunoscută activistă feministă. La eveniment, Meghan a avut o apariție strălucitoare și a purtat o rochie aurie, o creație Johanna Ortiz.

Foto: Hepta

Related Posts

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…

Kate Moss are o relație nepotul lui Bob Marley

La 50 de ani, Kate Moss își trăiește viața din plin. Supermodelul a împlinit în luna ianuarie 50…