Monica Cismaru ∙ May 18, 2023 ∙ 4 min read

Purtătorul de cuvânt al Ducilor de Sussex, Prințul Harry și Meghan Markle, a anunțat că cei doi au trecut prin momenete terifiante marți seara, după ce au luat parte la o ceremonie din New York, în cadrul căreia Meghan a primit premiul organizației Ms. Foundation’s Women of Vision Award la gala anuală de la Ziegfeld Ballroom.

După ce seara s-a încheiat, cuplul a plecat spre casă, iar pe drum au fost implicați într-o urmărire ca în filme de de paparazzi, care le-ar fi pus viața în pericol celor doi.

Urmărirea agresivă a paparazzilor a durat două ore, pretind Ducii, și aproape că s-a încheiat cu mai multe coliziuni în care ar fi fost implicate și alte autovehicule, dar și pietoni, menționează departamentul de poliție din New York.

”Ducele și Ducesa de Sussex, dar și Doria Ragland, mama lui Meghan, au fost implicați într-o urmărire cu mașinile care s-a treminat într-un mod aproape catastrofic, din cauza paparazzilor agresivi”, menționează comunicatul emis de purtătorul de cuvant al cuplului.

”Această urmărire fără scrupule, care a durat aproape două ore, a rezultat în evitarea mai multor coliziuni cu alte mașini de pe șosea și cu pietoni, dar și cu doi polițiști din cadrul NYPD. A fi o figură publica vine la pachet cu un capital mare de interes al publicului, dar n-ar trebui să implice niciodată punerea în pericol a siguranței personale”, mai anunță comunicatul. Pe de cealaltă parte, poliția a declarat pentru presă că urmărirea n-ar fi fost nici pe departe catastrofică, ci cel mult ”o scenă haotică”. Purtătorul de cuvânt al poliției new-yorkeze a afirmat că mai multi fotografi au avut un comportament agitat, dar că ducele și ducesa au reușit să sosească la destinație fără să aiba loc nicio coliziune, accident, rănire sau arestări.

printul harry meghan markle
printul harry meghan markle

Primarul New York-ului, Eric Adams, și-a exprimat empatia față de Harry și de Meghan și a descris acțunile paparazzilor ca fiind iresponsabile și necugetate, dar că îi vine greu să creadă că ar fi avut loc o urmărire cu mașini de două ore.

Totuși, acesta a adăugat că gestul fotografilor este inacceptabil și că înțelege îngrijorarea Prințului Harry, având în vedere felul în care a murit mama lui, Prințesa Diana, care și-a pierdut viața în urma unui accident auto.

Prințul Harry și Meghan Markle au prezentat acest aspect și în documentarul lor de pe Netflix, în care au bătut monedă pe felul în care au fost urmăriți de paparazzi de mai multe ori în aparițiile lor publice sau în acțiunile private și au subliniat mereu că se tem pentru siguranța lor la diverse evenimente. Cu toate acestea, cei doi au fost acuzați că exagerează și că în serialul de pe Netflix au folosit imagini cu paparazzi agresivi de la evenimente de arhivă, la care ei nu luaseră parte. Dacă acesta este încă un gest prinare cuplul încearcă să atraga din nou atenția asupra lor victimizându-se, rămâne de văzut.

Prințul Harry și Meghan Markle au zburat zilele acestea la New York pentru că Meghan a primit o recunoaștere pentru implicarea ei în susținerea la nivel global a tinerelor femei din partea unei organizații co-fondate de Gloria Steinem, cea mai cunoscută activistă feministă. La eveniment, Meghan a avut o apariție strălucitoare și a purtat o rochie aurie, o creație Johanna Ortiz.

Foto: Hepta

Related Posts

Interviu: Inteligența artificială în dialog cu Iulia Ionescu

De această dată, Iulia Ionescu, realizatoarea celei mai urmărite emisiune de tehnologie din România, a stat de vorbă…

Ce filme și seriale vedem în decembrie pe platformele de streaming

Cel mai bun plan pentru decembrie? Filme bune, seriale noi, ciocolată caldă, lumânări parfumate, zăpadă, turtă dulce și…

Horoscopul lunii decembrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru luna decembrie 2023. Capricornii acordă timp relaxării, iar Taurii se…

Vacanța de vis, așa cum o vede echipa A List

La ce visează fetele din redacția A List Magazine pentru ziua când bugetul de călătorie va fi fără…

Bucură-te împreună cu întreaga familie, în mini-vacanța de 1 Decembrie, de super filme și seriale de la Disney+!

Începutul lunii decembrie reprezintă startul perioadei festive, când totul este îmbrăcat în sărbătoare, când poveștile magice și decorurile…

Jennifer Lopez își lansează un nou album după o pauză de zece ani

La o distanță de zece ani de la lansarea ultimului ei album, Jennifer Lopez revine în peisajul muzical…

Heidi Klum și Leni, mamă și fiică, în lenjerie intimă festivă

Heidi Klum (50 de ani) și fiica e în vârstă de 19 ani, Leni, revin cu noi imagini…

Cele mai bune destinații de Revelion din Europa. Tu unde petreci noaptea dintre ani?

Vrei să începi un an nou, într-un loc cu totul și cu totul nou? Îți prezentăm lista cu…

Rămâi în formă peste iarnă! Iată 5 obiceiuri care duc la creșterea în greutate în sezonul rece

Iată care sunt lucrurile pe care ar trebui să le eviți pentru a nu câștiga în greutate peste…

S-a deschis oficial expoziția-manifest Monica Lovinescu, ”Vocea care ni s-a dat”

Expoziția „Monica Lovinescu.Vocea care ni s-a dat”, creată pentru a celebra 100 de ani de la nașterea celei…