Monica Cismaru ∙ May 18, 2023 ∙ 4 min read

Purtătorul de cuvânt al Ducilor de Sussex, Prințul Harry și Meghan Markle, a anunțat că cei doi au trecut prin momenete terifiante marți seara, după ce au luat parte la o ceremonie din New York, în cadrul căreia Meghan a primit premiul organizației Ms. Foundation’s Women of Vision Award la gala anuală de la Ziegfeld Ballroom.

După ce seara s-a încheiat, cuplul a plecat spre casă, iar pe drum au fost implicați într-o urmărire ca în filme de de paparazzi, care le-ar fi pus viața în pericol celor doi.

Urmărirea agresivă a paparazzilor a durat două ore, pretind Ducii, și aproape că s-a încheiat cu mai multe coliziuni în care ar fi fost implicate și alte autovehicule, dar și pietoni, menționează departamentul de poliție din New York.

”Ducele și Ducesa de Sussex, dar și Doria Ragland, mama lui Meghan, au fost implicați într-o urmărire cu mașinile care s-a treminat într-un mod aproape catastrofic, din cauza paparazzilor agresivi”, menționează comunicatul emis de purtătorul de cuvant al cuplului.

”Această urmărire fără scrupule, care a durat aproape două ore, a rezultat în evitarea mai multor coliziuni cu alte mașini de pe șosea și cu pietoni, dar și cu doi polițiști din cadrul NYPD. A fi o figură publica vine la pachet cu un capital mare de interes al publicului, dar n-ar trebui să implice niciodată punerea în pericol a siguranței personale”, mai anunță comunicatul. Pe de cealaltă parte, poliția a declarat pentru presă că urmărirea n-ar fi fost nici pe departe catastrofică, ci cel mult ”o scenă haotică”. Purtătorul de cuvânt al poliției new-yorkeze a afirmat că mai multi fotografi au avut un comportament agitat, dar că ducele și ducesa au reușit să sosească la destinație fără să aiba loc nicio coliziune, accident, rănire sau arestări.

printul harry meghan markle
printul harry meghan markle

Primarul New York-ului, Eric Adams, și-a exprimat empatia față de Harry și de Meghan și a descris acțunile paparazzilor ca fiind iresponsabile și necugetate, dar că îi vine greu să creadă că ar fi avut loc o urmărire cu mașini de două ore.

Totuși, acesta a adăugat că gestul fotografilor este inacceptabil și că înțelege îngrijorarea Prințului Harry, având în vedere felul în care a murit mama lui, Prințesa Diana, care și-a pierdut viața în urma unui accident auto.

Prințul Harry și Meghan Markle au prezentat acest aspect și în documentarul lor de pe Netflix, în care au bătut monedă pe felul în care au fost urmăriți de paparazzi de mai multe ori în aparițiile lor publice sau în acțiunile private și au subliniat mereu că se tem pentru siguranța lor la diverse evenimente. Cu toate acestea, cei doi au fost acuzați că exagerează și că în serialul de pe Netflix au folosit imagini cu paparazzi agresivi de la evenimente de arhivă, la care ei nu luaseră parte. Dacă acesta este încă un gest prinare cuplul încearcă să atraga din nou atenția asupra lor victimizându-se, rămâne de văzut.

Prințul Harry și Meghan Markle au zburat zilele acestea la New York pentru că Meghan a primit o recunoaștere pentru implicarea ei în susținerea la nivel global a tinerelor femei din partea unei organizații co-fondate de Gloria Steinem, cea mai cunoscută activistă feministă. La eveniment, Meghan a avut o apariție strălucitoare și a purtat o rochie aurie, o creație Johanna Ortiz.

Foto: Hepta

Related Posts

Lindsay Lohan, primele poze însărcinată

Actrița Lindsay Lohan s-a lăsat surprinsă de camera foto într-una dintre cele mai emoționante ipostaze din viața unei…

De ce să alegi o vacanță într-o croazieră? Iată avantajele!

Dacă ești adeptul unei vacanțe în care totul este organizat și aranjat, iar nu nu trebuie decât sa…

Cel mai nou și surprinzător cuplu din showbiz: Bill Murray și Kelis

Un nou cuplu de vedete apare pe firmament: cel format din actorul Bill Murray (72 de ani) și…

Ultimul mesaj transmis de Stephan Pelger, înainte de a se sinucide

Stephan Pelger a fost găsit decedat astăzi, în propria locuință. Un vecin a fost cel care a anunțat…

Evoluție, inovație, momente împreună – IQOS promite o experiență revoluționară la TIFF

Mâine începe Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), ocazie cu care IQOS își invită publicul la un eveniment…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, am făcut o selecție a lucrurilor care ne-au atras atenția. Iată noutățile acestei perioade….

Idei de cadouri pentru cei care adoră croazierele

Fie că vrei să surprinzi persoana care merge în croazieră, fie că vrei să revii din vacanță cu…

Cum arată Joaquin Phoenix în rolul lui Napoleon

La 23 de ani de la ultima lor colaborare pe marile ecrane, pentru producția ”Gladiator”, Joaquin Phoenix și…

Mădălina Ghenea își susține iubitul din tribune, la Roland Garros

Mădălina Ghenea (35 de ani) și-a susținut (presupusul) nou iubit din tribune, la turneul de tenis Roland Garros,…

„Romeo şi Julieta” revine după o pauză de trei ani pe scena Operei Naţionale Bucureşti

Veștile bune circulă repede. Pe 9 şi 10 iunie, de la ora 18.30, Opera Națională București anunță reluarea…