Doctor Strange in the Multiverse of Madness, probabil unul dintre cele mai bune filme Marvel din ultimii ani, Downton Abbey, pelicula inspirată de cel mai de succes serial de epocă, și noul Top Gun se numără printre premierele de top din luna mai. 

Doctor Strange in the Multiverse of Madness – Premiera: 6 mai

Dor de un nou film Marvel și de reîntâlnirea cu o parte dintre supereroii tăi preferați? Vestea bună este că Doctor Strange revine primăvara aceasta pe marile ecrane. Zilele trecute, am fost la avanpremiera filmului și vă pot spune de pe-acum că o să vă placă foarte, foarte mult. E un Marvel mult mai întunecat, are chiar și câteva elemente horror, iar povestea e foarte emoționantă. De această dată, Doctor Stephen Strange (Benedict Cumberbatch) ne deschide ușa către multivers, inclusiv către o versiune alternativă a lui. În scurtă vreme, Strange, alături de Wong (Benedict Wong) și de Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen), un personaj care suferă o transformare foarte complexă, se confruntă cu o amenințare înfiorătoare la adresa umanității. 

Fireheart – Premiera: 13 mai

O animație perfectă pentru întreaga familie, Fireheart ne face cunoștință cu Georgia Nolan, o puștoaică de 16 ani, care visează să fie prima femeie pompier din lume. Când un piroman misterios începe sa provoace incendii pe Broadway, pompierii newyorkezi încep să dispară fără explicație. Tatăl Georgiei, Shawn, este chemat de la pensie de primarul metropolei pentru a investiga disparițiile. Disperată să-și ajute tatăl și să salveze orașul, tânăra se deghizează și se alătură unei echipe de pompieri independenți care încearcă să-l oprească pe piroman.

Downton Abbey: A New Era – Premiera: 13 mai

În regia lui Simon Curtis, filmul este un follow-up al serialului-hit Downton Abbey. Povestea îi urmărește din nou pe membrii familiei Crawley și personalul domeniului Downton, care, de această dată, se pregătesc pentru o schimbare de peisaj. Sunteți gata de o petrecere glam în sudul Franței?

Firestarter – Premiera: Premiera: 13 mai

Ecranizare a romanului omonim semnat de Stephen King, Firestarter o are în prim-plan pe Charlie  (Ryan Kiera Armstrong), o adolescentă înzestrată cu puteri pirokinetice extraordinare, care trebuie să lupte cu forțele întunecate ce vor să o controleze. Împreună cu părinții săi, Andy (Zac Efron) și Vicky (Sydney Lemmon), Charlie fuge de o agenție secretă care încearcă să o prindă și să îi folosească puterile supranaturale pentru o armă de distrugere în masă. 

Top Gun: Maverick – Premiera: 27 mai

După mai bine de 30 de ani de serviciu în marina americană ca unul din piloții de top, Pete „Maverick” Mitchell (Tom Cruise) se află acum în locul în care se simte cel mai confortabil: face teste de pilotaj extrem de riscante și evită avansarea în grad, pentru că asta l-ar scoate de pe „teren”. În momentul în care primește o nouă grupă de absolvenți Top Gun la antrenamente pentru o misiune în premieră absolută, Maverick face cunoștință cu Bradley Bradshaw (Miles Teller), cunoscut drept Rooster, care este nimeni altul decât fiul unui bun prieten din trecutul lui. 

La nuit de rois – Premiera: 27 mai

Proiectat și în cadrul Transilvania International Film Festival, La nuit de rois spune povestea unui tânăr care este trimis în La Maca, o închisoare de pe Coasta de Fildeș, poziționată chiar în mijlocul pădurii și condusă de înșiși prizonierii ei. Cum luna roșie se înalță, tânărul este ales de către liderul grav bolnav să preia conducerea fără ca cel dintâi să știe că asta îi va aduce moartea.

Foto: outnow.ch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts