Jake, fiul lui Jon Bon Jovi (60 de ani), unul dintre cei mai de succes rockeri din lume, îi calca pe urmele tatălui său și își construiește încet și sigur o carieră în showbiz.

La doar 19 ani, Jake Bongiovi este un model de succes și îi seamănă leit tatălui său. Jake a apărut recent pe coperta revistei Man About Town, în ipostaze provocatoare, în care își pune în evidență fizicul atrăgător.

jake bongiovi

Recent, fiul lui Bon Jovi a semna un contract de management cu una dintre cele mai cunoscute agenții de modelling din lume, IMG, și a declarat că nu are ambiții muzicale, precum tatăl său, dar că vrea să devină actor, iar pentru a-și îndeplini visul, acesta s-a mutat de la New York la Londra.

Jake are o iubită nu mai puțin celebră, în persoana lui Millie Bobby Brown, protagonista serialului de succes Stranger Things, de pe Netflix. Jon Bon Jovi mai are, pe lângă Jake, încă trei copii – Stephanie, de 28 de ani, Jessie, de 25 de ani, și Romeo, de 16 ani. Rockerul e căsătorit cu iubita lui din liceu, Dorothea Hurley (60 de ani).

Foto: Hepta, Christian Oita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts