Se anunță temperaturi de vară în doar câteva zile, așa că este momentul perfect pentru un refresh în manichiură și pedichiură. Îți spunem repede ce se poartă, cum să menții manichiura și pedichiura impecabile și am selectat și 5 lacuri de unghii în nuanțe fantastice!

Trenduri în manichiura verii 2022

”În vara 2022, cele mai râvnite dintre noile linii în manichiură vor fi cele care imprimă unghiilor un look care imită marmura în nuanțe de roz delicat”, spune Diana Marandiuc, Education Manager OPI România.

Unghiile care imită marmura

Dacă în 2021, manichiura French era un must-have, anul acesta designul este mai complex, mai modern. Manichiura care imită aspectul de marmură se poate realiza combinând nuanțe diferite sau alegând tonuri neutre cu accente îndrăznețe.

Unghiile gri-albăstrui

Dacă vrei o nuanță de referință, uită-te la albastrul Periwinkle de la Pantone, o variantă de gri-albăstrui. Este o nunță care se potrivește perfect cu orice ton al pielii și poate fi folosită, cu ușurință, ca bază în orice manichiură cu model.

Unghiile roz

Manichiura roz este piesa de rezistență, clasicul care nu se demodează niciodată. În această vară, poți să treci din nuanța de roz-pal, cea mai conservatoare și rafinată, la tonurile intense de fucsia.

Trenduri în pedichiura verii 2022

Dacă ai decis deja ce vei alege pentru manichiură, nu uita că nici pedichiura nu trebuie neglijată. De această dată, vedetele sezonului cald sunt nuanțele nude, roz și tonurile de alb, deoarece ies foarte ușor în evidență, dar și culorile puternice.

Pedichiură rezistentă

”Pentru o pedichiură normală, lacul de unghii este o alegere bună, dar dacă vrei o pedichiură care să-ți reziste optează pentru o ojă gel pe care o poți purta până la 21 de zile”, spune Diana Marandiuc, Education Manager OPI România. Astfel, picioarele tale vor fi pregătite în permanență pentru orice pereche de sandale sexy, trebuie doar să aplici seara o cremă pentru picioare sau, dimineața, să masezi cuticulele cu puțin ulei pentru cuticule.

Fără călcâie inestetice

În sezonul cald, îți vei expune foarte mult picioarele, iar călcâiele crăpate și pielea uscată nu arată bine lângă o pedichiură frumoasă. Pentru exfoliere folosește sera, la culcare, o cremă pe bază de uree sau un alt agent chimic exfoliant, delicat cu pielea, și dimineața nu vei avea probleme. Desigur, acest ritual trebuie să fie zilnic.

Tipsuri pentru manichiură și pedichiură

Manichiura și pedichiura nu trebuie să fie în aceeași culoare!

De multe ori, avem tendința să asortăm manichiura cu pedichiura, dar aceasta nu este o regulă standard. Poți purta ce culori vrei, când vrei tu, chiar dacă asta presupune să ai cinci nuanțe la un singur picior. Nu te teme să jonglezi cu toată gama cromatică!

Adaugă un plus de strălucire!

Culoarea pe care o alegi este foarte importantă, dar la fel de importantă este și strălucirea pe care o poți obține din plin cu un lac de unghii de tip shine sau cu un top coat lucios, super glossy.

Top 5 lacuri de unghii pentru manichiura și pedichiura verii 2022:

Catrice Neon Blast Nail Polish, 17 lei

O.P.I Nail Lacquer, 25 lei

Rimmel London Kind&Free, 20 lei

Sally Hansen Insta Dry, 17 lei

Sally Hansen Good.Kind.Pure, 37 lei

Foto: PR, pexels.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts