Monica Cismaru ∙ February 24, 2023 ∙ 2 min read

Paris Hilton și soțul ei, Carter Reum, au devenit pentru prima dată părinți în urmă cu o lună, iar acum, cei doi își prezintă mândri urmașul născut dintr-o mamă surogat.

Băiețelul lui Paris Hilton a fost botezat și s-a născut pe 24 ianuarie. Paris Hilton s-a confruntat cu probleme de infertilitate și a povestit că a apelat la metode de fertilizare in vitro de șapte ori înainte să abandoneze planurile de a rămâne însărcinată; moștenitoarea imperiului Hilton a apelat, astfel, la ajutorul unei mame surogat pentru a putea avea un copil.

paris hilton

Paris a mai povestit că a ținut secrete planurile de a avea un copil printr-o mamă surogat față de mama ei, de surori și de prietenele ei cele mai bune, iar apropiații ei au aflat că a devenit mamă la o săptămână după nașterea copilului.

Paris Hilton a spus că pregătise numele pentru copiii ei de mult timp și a specificat că, dacă ar fi avut o fiică, aceasta ar fi purtat numele de London. Cel de-al doilea nume al micuțului, Barron, vine de la bunicul lui Paris. ”El a fost mentorul meu și l-am admirat foarte mult, eram foarte apropiați, mi-e dor de el în fiecare zi, așa că am vrut să-i cinstesc memoria și să-mi botez fiul după el”, spune Paris Hilton. Numele Phoenix nu a fost nici el ales la întâmplare: proaspăta mamă a declarat că s-a gândit la un nume care să reprezinte speranța, renașterea și transformarea.

paris hilton

Băiețelul lui Paris Hilton și al lui Carter Reum s-a născut la un an după căsătoria părinților lui. Paris și Carter au organizat o nuntă opulentă în Bel Air, la care au luat parte o mulțime de celebrități, iar mireasa a purtat o rochie Oscar de la Renta. ”Eu și cu Carter eram prieteni de 15 ani, ne-am tot întâlnit de-a lungul timpului și ne-am apropiat de Ziua Recunoștinței, în 2019. În acea seară, am simțit că s-a aprins scânteia între noi, iar restul e istorie”, a mai povestit Paris Hilton.

Fotografiile publicate de proaspeții părinți cu fiul lor sunt emoționante și-i înfățișează ținându-l în brațe pe micuțul care de-abia a împlinit o lună.

Foto: Instagram

Related Posts

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările săptămânii! Iată ce ne-a atras atenția!…

Filmul Ca fetele se lansează în cinema, pe 15 septembrie

Pe 13 septembrie se lansează în cinematografele din toată țara filmul Ca fetele, o producție cu o distribuție…

Pepco & Better Cotton: produse din bumbac provenit din surse ecologice și sustenabile

Pepco, unul dintre cei mai mari value retailers din Europa, a devenit membru al programului Better Cotton în…

Jennifer Lopez, aniversare cu tematica ”Bridgerton”

Jennifer Lopez s-a hotărât să-și sărbătorească împlinirea a 55 de ani cu fast și a organizat o petrecere…

Vocea Irinei Rimes a răsunat la Tomorrowland, cel mai mare festival de muzică electronică din lume

Weekendul acesta, la Tomorrowland, festivalul care adună peste jumătate de milion de oameni la fiecare ediție, piesa “Dudadu”…