paris hilton luna de miere bora bora
abba grammy

Imagini din luna de miere a lui Paris Hilton din Bora Bora

Ziua Recunoștinței: ce ingrediente cu specific american poți aduce în bucătăria ta pentru preparate ”out of the ordinary”

La 49 de ani de la înființare, trupa ABBA primește prima nominalizare la Premiile Grammy 

paris hilton luna de miere bora bora

La două săptămâni după ce au devenit soț și soție, Paris Hilton și Carter Reum au plecat într-o lună de miere exotică, în Bora Bora. 

Tinerii însurăței au publicat numeroase imagini din luna lor de miere idilică, într-una dintre cele mai cautate și scumpe destinații turistice din lume, Bora Bora, din Polinezia Franceză. 

Paris Hilton și Carter Reum au ales să se relaxeze pe o insulă privată din arhipelagul polinezian, Motu To’opua, cu peisaje pardisiace și vile amplasate pe apă. 

paris hilton luna de miere bora bora

Paris Hilton și Carter Reum s-au căsătorit la Los Angeles și au organizat o nuntă fastuoasă, iar petrecerile nupțiale s-au întins pe parcursul mai multor zile. La ceremonia și petrecerea de nuntă propriu-zise, Paris a purtat cinci rochii de mireasă, toate create special pentru ea de casa Oscar de la Renta. 

paris hilton luna de miere bora bora

Paris Hilton nu se sfiește să-și etaleze stilul de viață de luxos, de fapt chiar si-a creat un brand din acest lucru încă din anii 2000, când era protagonista reality show-ului The  Simple Life, alături de Nicole Ritchie, prietena ei cea mai bună, care a fost alături de ea și în ziua nunții. Numai inelul cu care a fost cerută în căsătorie de logodnicul ei valorează două milioane de dolari. 

paris hilton luna de miere bora bora

Paris Hilton are în derulare în prezent mai multe show-uri, difuzate de diverse canale de streaming, pe care vor putea fi urmărite și iamgini în exclusivitate de la nunta ei.

Paris Hilton a declarat că de-abia steapta ca ea și soțul ei să devină părinți. Recent, la câteva zile după nuntă, a ieșit la iveală că mirele, Carter Reum, are un copil de nouă ani, provenit dintr-o aventură pasageră. 

 

Foto: Instagram

Related Posts