Paris Hilton a apelat la fertilizarea in vitro pentru a deveni mamă

paris hilton mama

Paris Hilton a dezvăluit că a apelat la procedura de fertilizare in vitro pentru a deveni mamă. Vedeta își dorește gemeni, un băiat și o fată.

Paris Hilton – model, antreprenor, DJ, actriță, cântăreață și lista poate continua și cu ipostaza de mamă, dacă procedura de fertilizare in vitro la care a apelat decurge ca la carte. Paris Hilton și iubitul ei, antreprenorul multimilionar Carter Reum, ambii de 39 de ani, își doresc foarte mult să devină părinți și, pentru a fi siguri că dorința li se îndeplinește, au apelat la proceduri medicale avansate.

paris hilton mama

Paris a menționat într-un intreviu acordat recent că a fost inspirată în demersul ei de Kim Kardashian, vechea ei prietenă,  care a apelat la rândul ei la medicină pentru a avea mai mulți copii, unii veniți pe lume prin mame surogat. Paris Hilton a povestit că deja procedura e avansată și că poate alege dacă va deveni mamă de gemeni.

paris hilton mama

”Kim este cea care mi-a povestit despre FIV, eu nu știam foarte multe despre acest lucru. Mă bucur mult că m-a sfătuit în acest sens și că m-a prezentat doctorului ei. Am recurs la FIV, așa că putem alege gemeni, dacă vrem. Deja am trecut de etapa de extracție a ovocitului. A fost greu, dar am știut că merită. Carter e bărbatul visurilor mele. Este ”acela” 100%. Deja plănuim nunta și alegem nume pentru bebeluși. Sunt pregătită să trec în următoarea etapă și să am o viață adevărată – cu familie și copii.

paris hilton carter reum

N-am apucat să experimentez asta până acum, pentru că am simțit că nimeni nu merită dragostea mea, dar acum am găsit persoana potrivită”, a mai adaugat Paris Hilton în cadrul unui interviu online.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle