Monica Cismaru ∙ January 25, 2023 ∙ 2 min read

Paris Hilton (41 de ani) și soțul ei, Carter Reum, au întâmpinat venirea pe lume a fiului lor, născut dintr-o mamă surogat.

Paris Hilton a apelat la această modalitate de a deveni mamă după mai multe încercări nereușite de a aduce un copil pe lume; vedeta a apelat chiar la tratament de fertilizare in vitro, dar pare că fără succes. Totuși, dorința de a avea copii a fost mare, astfel că moștenitoarea imperiului Hilton a apelat la această modalitate des întâlnită printre vedete de a avea copii cu ajutorul unei mame surogat.

”Dintotdeauna mi-am dorit să devin mamă și sunt foarte fericită că eu și cu Carter ne-am găsit unul pe celălalt. Suntem foarte fericiți că ca ne extindem familia, iar sufletele noastre explodează de-a dreptul de fericire că avem un băiețel”, a spus Paris Hilton pe Instagram, unde a postat și o fotografie cu mânuța bebelușului. ”Cuvintele nu pot să exprime cât ești de iubit”, a mai scris vedeta lângă imagine.

Paris Hilton și Carter Reum s-au căsătorit anul trecut și n-au ascuns niciodată planurile lor de a deveni părinți, chiar și cu ajutor extra, medical, prin FIV. ”Am încercat timp de câteva luni, în timpul pandemiei. Voiam să ne extindem familia și mi-am spus că atunci era perioada perfectă. De obicei, eu sunt în avion 250 de zile pe an, așa că mi-am propus să încep tratamentul de prelevare și de înghețare a ovulelor”, explică vedeta felul în care planurile ei au ajuns de la dorință la realitate.

Hilton si Reum s-au logodit în februarie 2021, după un an de la încperea relației și s-au căsătorit în luna noiembrie a aceluiași an. Cei doi au avut o nuntă care a durat trei zile și trei nopți. Carter Reum este antreprenor, autor și a fondat o firmă de investiții.

Printer vedetele care au mai apelat la mame surogat se mai numără Priyanka Chopra, Kim Kardashian, Kristen Wiig, Nicole Kidman, Elizabeth Banks, Sarah Jessica Parker etc.

Foto: Hepta

Related Posts

Marc Anthony s-a însurat cu o fostă concurentă Miss Universe

Marc Anthony (54 de ani), fostul soț al lui Jennifer Lopez și tatăl copiilor ei, s-a însurat în…

INNA prezintă videoclipul oficial „Yummy” feat. Dhurata Dora și Stefflon Don

INNA revine cu o nouă colaborare cu două artiste de top: Dhurata Dora și Stefflon Don și lansează…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne aduce horoscopul săptămânii 30 ianuarie- 5 februarie 2023. Iată ce ne rezervă astrele in…

Wedding Trends 2023. Ce se poartă și ce nu mai e la modă, cele mai frecvente greșeli, cele mai utile sfaturi. TOP 5 recomandări pentru miri!

Master floristul Nicu Bocancea, designerul Andreea Mărcuță, hair-stylist-ul Adrian Perjovschi impreuna cu echipa sa de beauty și wedding…

Obrăjori de vită cu sos de vin roșu și garnitură de piure de cartofi cu trufe și roșii uscate

Chef Valentin Costea este direct implicat în conceperea meniurilor din ofertele Le Château – Castelul din Inima Capitalei,…

7 seriale de tip reality pentru serile tale de relaxare

Sunt relaxante, amuzante și ușor de urmărit, numai bune de văzut în serile în care îți dorești un…

Me First, un proiect inedit

Dacă ar fi să te gândești la 3 lucruri de preț, lucruri pe care le poți investi în…

CLANUL revine cu sezonul 2, la PRO TV, din 19 februarie

După ce primul sezon din ”Clanul” s-a încheiat cu emoții și cu tensiune, sezonul doi revine în forță,…

Blake Lively, în adaptarea romanului celei mai de succes scriitoare americane, Colleen Hoover – It Ends With Us

Blake Lively și Justin Baldoni vor juca împreună în ecranizarea best-sellerului It Ends with Us, semnat de cea…

Florin Piersic împlinește azi 87 de ani

Pe 27 ianuarie 1936, se năștea, la Cluj, cel care avea să devină unul dintre cei mai cunoscuți…