Monica Cismaru ∙ June 15, 2020 ∙ 5 min read

kate middleton parenting

Chiar dacă este ducesă și este măritată cu un prinț, iar într-o zi probabil că va deveni Regină, Kate Middleton este o persoană cu picioarele pe pământ, modestă, modernă și organizată, care nu pretinde că i se cuvine orice și se implică 100% în creșterea copiilor, pe lângă obligațiile ce-i revin ca membru al familiei regale. Astfel, în toată perioada pandemiei, Kate Middleton s-a refugiat alături de Prințul William și de cei trei copii la casa lor din Anmer Hall, Norfolk, de unde a supravegheat școala online a celor mici, și-a îndeplinit obligațiile de ducesă și a derulat numeroase acte de caritate.

Kate a reușit să compună tabloul femeii active, independente, dar implicate în viața familială și a dus totul la bun sfârșit cu zâmbetul pe buze, chiar dacă provocările au durat mai multe luni, 24 din 7.

Iată cum a traversat Kate Middelton pandemia alături de cei trei copii – Prințul George (aproape 7 ani), Prințesa Charlotte (5 ani) și Prințul Louis (2 ani) și cum și-a dus la bun sfârșit îndatoririle de Ducesă.

O comunicare bună

Kate Middleton a avut încă de când a intrat în Familia Regală Britanică o imagine impecabilă, pe care și-a menținut-o natural și firesc, fără multe jocuri de PR și alte mașinațiuni care s-o cosmetizeze în fața publicului. Kate are mereu un motiv întemeiat cu care apare public și nu se pune niciodată mai presus de cauzele umanitare pe care le promovează.

 

kate middleton parenting

Urmarea unei rutine

Chiar dacă au trei copii, Ducii de Cambridge au angajat doar o bonă, care a intrat în familia lor după nașterea primului lor copil, Prințul George. Maria Teresa Turrion Borrallo este super-dădaca celor mici și i-a ajutat pe Ducii de Cambridge cu respectarea programului de lecții, de somn și de masă al copiilor, în timp ce aceștia își îndeplineau obligațiile din timpul carantinei.

Copiii au avut un program strict de la care nu s-au abătut în timpul perioadei de izolare și care, din inerție, a fost respectat și în timpul sărbătorilor religioase. Kate a glumit la un moment dat că se simte o mamă rea deoarece a omis să-l anunțe pe Prințul George că în timpul sărbătorilor programul strict se mai relaxează.

 

kate middleton parenting

Distracție

Cu trei copii mici în casă, Kate a alocat suficient timp și programului de joacă, astfel că în timpul celor câteva luni petrecute la Norfolk, pe domeniul regal, Kate a trebuit să-și pună la bătaie toate resursele de entertainment pentru copii. Fie că a fost vorba de jocuri online sau de activități în aer liber, Ducele și Ducesa și-au dat silința să le facă perioada de carantină mai plăcută celor trei prinți, ca aceștia să nu se simtă îngrădiți. Kate se bucură foarte mult de timpul petrecut acasă. Perioada petrecută în zona rurală de la Anmer Hall a fost binevenită pentru familia lor. Acolo e mult mai multă libertate de mișcare decât la reședința din Londra, de la Kensington Palace”, spune jurnalista specializată în viața regală, Ingrid Seward, citată de publicația Hello.

Activități

Orice părinte știe că cei mici au nevie să-și consume energia și dacă aceștia nu sunt îndrumați cum trebuie, totul de trasnformă într-un haos. Astfel, ducesa a profitat de timpul petrecut în Norfolk pentru a-i învăța pe copii câte ceva despre grădinărit, a gătit prăjituri alături de ei, a jucat tenis, s-a plimbat cu bicicletele, a făcut plimbări lungi în natură și a organizat diverse jocuri în curtea casei.

 

kate middleton parenting

S-a ocupat de cauzele de caritate

Implicarea în acte de caritate este prioritatea numărul unu în familia regală britanică, iar Kate are grijă ca și cei mici să înțeleagă din timp importanța voluntariatului și a susținerii cauzelor sociale. În perioada pandemiei a fost nevoie cu atât mai mult de mobilizare și de implicare din partea lor pentru ajutorarea celor aflați la nevoie. Astfel, Kate și Prințul William au gătit mâncare pe care au împărțit-o apoi azilelor de bătrâni și au susținut conferințe online cu vârstnicii sinistrați în casele lor, care se simțeau singuri și au aplaudat de fiecare dată eforturile sistemului medical și pe cei aflați în prima linie în lupta împortiva coronavirusului.

A menținut permanent legătura cu restul familiei

Pandemia a împrăștiat membrii familie regale britanice pe tot teritoriul țării, dar aceștia au ținut constant legătura prin intermediul tehnologiei. Kate, William și cei trei copii au discutat frecvent via Zoom cu Prințul Charles, cu Camilla, Ducesa de Cornwall și chiar cu regina Elizabeta a II-a, care se află la Windsor.

Kate și William s-au bazat unul pe celălalt

Prințul William a recunoscut într-una dintre numeroasele videoconferințe că a fi părinte e un lucru tare greu și că el și cu soția lui se sprijină unul pe celălalt, mai ales când trec prin perioade dificile. Prințul William pune mare preț pe stabilitatea emoțională a copiilor, mai ales din cauza faptului că el a rămas fără mamă și îi resimte lipsa Prințesei Diana și acum, ca adult. ”A avea copii este unul dintre cele mai frumoase momente ale vieții, dar și unul dintre cele mai înfricoșătoare”, a declarat Prințul William.

Foto: Hepta

Related Posts

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…

Începe TIFF.23!

Festivalul Internațional de Film Transilvania, cel mai important eveniment cinematografic din România, debutează vineri, 14 iunie, cu o…

Ce mesaj a transmis Coldplay, după două seri de concerte la București

Trupa Coldplay a susținut, pe Arena Națională din București, două concerte la care au participat aproximativ 100.000 de…

Tentacule de caracatiță cu cartofi copți. Rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Chef Adi Hădean ne propune o rețetă de vară, specială pentru iubitorii de fructe de mare. Pentru caracatiță: …

Simone Ashley (Bridgerton): „Kate își adoră căsnicia, îl adoră pe Anthony și este încântată de experiența vieții petrecute alături de el.‟

Netflix a lansat astăzi cea de-a doua parte din sezonul III din Bridgerton, iar lucrurile sunt acum mai…

Fiecare membru al formației Beatles va avea propriul său film biografic

The Beatles vor avea parte nu de unul, ci de patru filme biografice, câte unul dedicat fiecărui memebru…

Elton John își expune impresionanta colecție de fotografii la muzeul Victoria & Albert din Londra

Elton John își va expune impresionanta colecție de fotografii la muzeul Victoria & Albert din Londra. Peste 300…

La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024

Avon România, în colaborare cu Asociația Anais, organizație dedicată promovării și apărării drepturilor femeilor, copiilor și tinerilor, lansează…